Некако ми нема логика после последната епизода да се продолжи со нова сезона, пламна цела куќа а внатре главните актери, Шахика мртва, кој би подметнал бомба? И после сето тоа пак живи ќе останат?
За тие што прашуваат за бомбата, не се знае кој ја ставил, некои викаат дека Шахика ќе излезе зад тоа, е сега дали ќе се појави жива немам појма. Хасан Али ќе умре, Зехра ќе умре, а Ендер и Јилдиз некако магично ќе останат живи. Можно е да направат како "после Х години" и да кажат дека биле во кома, кој знае што ќе смислат. Инаку ќе има нов лик во 5та сезона (за жал..), ја знаете онаа актерката Берен Дамла Јилмаз што ја глумеше Нехир во серијата Baraj (не знам како се вика кај нас), е таа ќе биде новиот лик...каква улога ќе и стават баш ме интересира, некој претпоставува таа да не биде новата Шахика дека Несрин си отиде ама не знам не ми е логично, исто викаат може да е таа "мртвата" ќерка на Хасан Али и Фериде. Стварно безвезе е се, ќе ја уништат серијата ама тоа е, наместо да направат среќен крај за Ендер и Каја они ги разделуваат пак...ха патем можно е да донесат некој нов за Ендер...
Многу пропуштив од серијава. Речиси цела сезона. Ја барав на интернет под наслов забрането јаболко ама не ми излегува. Може некој да пушти линк?
Ако сакаш да ја гледаш на turkish123 ќе пишеш yasak elma english subtitles и ќе ти излезе, а ако сакаш нашиве епизоди да ги гледаш напиши со превод забрането јаболко.
Не знам колку ја следите серијата, ама на страната на википедија пишува кој актер од која до која епизода глуми. Е до сега има 110 епизоди, 111 уште не е снимена и влегува во 5-та сезона, а за Шахика (Несрин) пишува и 111 епизода... Што мислите има шанси пак да се појави?
Нема да се појави за жал...ќе се појави нова фамилија, поточно три нови ликови и тоа во првата епизода од 5 сезона (111 еп). Онаа Бирен Дамла Јилмаз ќе биде, ќе се појави некој што ќе и биде татко и девојката на татко и, така нешто беше...влегуваат од глупост во глупост. Наместо да го оставеа Каја они носат нови... А инаку не знам дали знаете, нели сега Бариш(Каја) пак си отиде од серијава (снима нова со Аслихан Гунер), Ендер и Каја пак ќе имаат лош крај изгледа дури онаа сцената со понуда за брак им била последна...всушност требало и Ендер и Каја да си одат во Лондон заедно и happy end АМА актерката Шеввал (Ендер) имала некои финансиски проблеми, долгови некои и дознала во последен момент и била принудена да остане во серијата иако не сака мора...