И мене и плус Мурат Ајген - Доган, воопшто не го сакам поради некои гласини што излегоа во јавност од страна на негови ex фанови...но од друга страна и не верувам баш во тоа што го кажуваат, ама не го сакам поради тоа што сака да и се приближи на Ендер, а и таа па цело време флертува, со Каја не флертуваше вака
Еј што бидна со серијава? Ја даваат во Турција? Јас си имам некаква надеж дека ќе ја дадат пак ама изгледа, тешко.
Ја даваат. Можеш да си ја гледаш на интернет со англиски превод. И така кај нас и да ја даваат не се интересни колку ја кратеа, повеќе реклами него епизода пуштаа. Јас ја гледам на интернет, добра е сезонава, интересна е.
Прочитав денес по порталиве дека ќе почнат да ја даваат и кај нас, дополнително ќе пишеле од кога точно
Важно "ветување" ја даваат сеуште, а никој веќе не ја гледа серијава. Ја смениле многу од тоа како почна. Не дека јаболково не изгуби смисла ама сепак беше поинтересна и посовремена серија отколку оваа шо планираат да ја праат "малечката невеста".
OTE="Mrs.Precious, post: 5910425, member: 132928"]Важно "ветување" ја даваат сеуште, а никој веќе не ја гледа серијава. Ја смениле многу од тоа како почна. Не дека јаболково не изгуби смисла ама сепак беше поинтересна и посовремена серија отколку оваа шо планираат да ја праат "малечката невеста".[/QUOTE] Ветување е катастрофа од филм.Баш се прашував,дали некој ја гледа серијава. Јас видов дека 570 епизоди има.Господ на помош да ние.....ко преживи,прича Че......за жал!