Има ли некој сознание,оваа серија ветување,до кога ќе трае. Стварно триипол саати да трае,е ненормална работа....
Што бидна со Турската серија,ветување? Оваа трудната што бидна. Нови ликови ....ништо не ми е јасно. Ги чекам другите две сериии
Samo na Fox preku play store da e simnesh toa e kanal tamu se emituva sekoj ponedelnik vo 20:00casot ama nema prevod bidejki e turski kanalot i premiera e
Прочитав на твпакет на фејзбук дека горка земја и забрането јаболко ќе продолжат со нова сезона. Горка земја почнува од понеделник, можеби и забрането јаболко ќе почни
Ајде нека не изненадат овие од канал5, нека ја продолжат серијава. Да им пишеме сите, може да имат некој ефект?
Абе ќе ја продолжат, стрпете се Поарно да почекаме отколку како лани за викенд по две епизоди да ја преместат оти сме ја стасале со турција
Ми се имаа собрано епизоди од месецов, вечерва ги изгледав сите. Интересна е оваа сезона, доста пресврти има. Ја гледа некој онлајн, да прокоментираме?
Ја изгледа и 128мава епизода? Спојлер Очекував дека на крај сепак Јилдиз ќе се земе со Доган. Од почеток чим го донесоа знаев дека ќе го замени Халит и дека приказната така ќе биде, само ги одолговлечија епизодите. Оваа Кумру и Чагатај се неподносливи... Фејза исто ми е нејасна. А и Ендер, некако изгуби енергија нејзиниот лик, во глупости само се плетка, евентуално сега за Доган да се активира малку и пак да е против Јилдиз.
Спојлер iskreno mn glupava se napravi serija se kako shto ide poveke i poveke neznam shto potreba imashe od kumrii kd dogan, nz jildiz kako ke zavrsi dali ke bide pak so cagataj ili pak ke izleze uste nekoj lik , a ender mi e nekako vo nekoj svoj fazon , sea ke se zavrti protiv jildiz ke se fati so onaa kumrii , kako i obicno