Спојлер go gledashe fragmanot od 129 epizoda , ender ke pocne da sorabotuva so cagataj a na jildiz ke i se pravi deugarka
Спојлер Немав изгледано ама претпоставив дека во таа насока ќе се одвива серијава. Ме интересира до крај уште што сплетки ќе направат. Претпоставувам ова ќе е последна сезона, нема смисла појше епизоди да форсираат...
Спојлер uf neznam ne pisuva nisto na foks obicno koga zavrsuva sezonata najvuvat deka e posledna sezona ili pak kraj na sezonata mislam deka rano e uste ke igra sigurno uste nekoj mesec , bidejki igra ednas vo nedelata
https://vm.tiktok.com/ZMLMjfWRh/ Не ја гледам новата сезона ама ова ми излезе на тик ток. Претпоставувам сега некогаш го давале ама предобро е, ми фалеа игрите на Јилдиз и Ендер, особено вака пред куп луѓе кога ќе соопштат нешто.
Какви глупи серии пуштаат моментално, место оваа шо беше сто пати поинтересна и помодерна. Ај може ќе ни ја пуштат кога ќе заврши некоја од досадните серии шо им се моментално...
Навистина досадни , глупии серии нз кој им ги гледа саамоо , ако веќе емитуват барем нека биде нешто шѕо е гледано што ќе се гледа
Изгледа вака пробуваат да им го привлечат вниманието на гледачите, со старовремски серии. Ме нервира тоа што Ветување ја даваат веќе една ипол година, со еден тон епизоди за без врска. Секаква смисла изгуби серијава, ни малку не е слична на тоа како почна. Нека ја прекинат веќе, страшно се нервирам кога ќе налетам на неа.
Амии шо да привлечат внимание веќе тв не се пушта од ветување и аманет , коа пушти или едната ики другата игра
И јас прв пат кога ја гледав Аманет, многу ме потсетуваше на Ветување. И кога разбарав малку, најдов дека истите продуценти ги правеле и двете серии
5тата сезона им е феноменална. Премногу е гледана во Турција. Од септември ќе се снима и 6та сезона. Едвај чекам да почне и кај нас.
Не го гледам од кога престанаа на канал 5 да го дават. Е сега во која насока сврти филмот? Освен Ендер, Јилдиз, мајка и на Јилдиз, Халит Џан има ли и некој друг стар глумец. Ми излегуваат некои инсерти на инста па како сосема друг филм да е