Ја со англиски превод ја гледав на turkish123, сега одамна не сум ја, ми се собраа појше од 5 епизоди. А, на српски не знам кај ја има.
Последната од минатата сезона. Не знам точно како доаѓа, види на гугл од која епизода почнува оваа сезона. 111та да не е некаде? Некоја плус минус тука.
На туркиш пишува на епизодата од каде што почнува новата сезона, ќе приметиш... Мене сеуште ми е омилена турска серија иако ги повторуваат содржините и секоја сезона завршува така што некој гине Незнам како ќе го има истиот шмек без Ендер, па и Чагатај искрено мислев дека на крај Јилдиз ќе зарши пак со него.
Јас па баш нејќев да е со Чагатај, последнава сезона страшно иритантен ми стана. Се надевам ќе и најдат конечно нормален партнер, доста и беа токсичниве.
https://www.tvpaket.com.mk/semejnata-komedija-luda-kukja-od-sega-po-polnokj-na-kanal-5/ Во 00:30 ќе ја давале
Ништо Можеа и да ја преќинат наеднаш, немаше да биди ништо чудно... Спојлер Гледав Забрането јаболко заврши и не почна пак..Почнав да гледам За семејството ја завршија, сега почнав Луда куќа и и неа ја вртеа со термин за на крај после полноќ да ја даваат а башка и преку ден нема реприза ... Битно аманет и таквите долги серии не мрдаат Се знае дали Забрането јаболко пак ќе ја даваат? Бидејќи еве Ќерката на амбасадорот реприза ја даваат а можеше забрането јаболко да продолжи.
Ја гледаше некој последната епизода од сезонава? Само што изгледав јас. Спојлер Не ми се допадна крајот на сезонава. Бесмислено некако ја завршија. Знам дека беше за Чагатај и Ендер да ја напуштат следната сезона ама безвеза им беше. А, претпоследните епизоди не беа лоши. Исто, не сфатив што е поентата со мажот на Кумру, што криеше?
Спојлер Ако си отидат Ендер и Јилдиз, дури Чагатај ќе падне рејтингот на серијава и нема да има смисла. Ако и се брза на Ендер со заминување најдобро да има уште неколку епизоди колку навистина да заврши серијата. Вака се чисти глупости.
Спојлер Моја грешка. Сфатив и таа ќе си оди ако умре во сообраќајката. Но, и таа да остане мислам дека без Ендер нема да биде исто, секако ја унишитија серијата.