Уште ли игра оваа? Јас мислам само првата ја изгледав. На втората малку и се изгубив а и немав време да гледам редовно.
Исто. Само заради неа ја гледам чат-пат. А, и се навикнав на почетокот ко неа да викам: ба баај. Ја обожавам нејзината појава, ставот, КРАЛИЦА.
Се згазив од епизодата . А од каде Кумру/Хумру со Чагатај во швалерај како се нашле ? Нека ме просветли некој…
Не ја гледав редовно серијава, ама воглавно следев што се случува и ми беше интересно додека беше жив Халид и додека беа старата екипа во серијата. Непотребно ја влечат 100 сезони серијава, постојано вртат во круг со сценариото, некако се повторува се, само со различни ликови @KiT @Estrambotica Мачорот снима нова серија, во Турција сега ќе почне новата сезона, Mahkum (Затвореник) се вика.
Тој го играше доктор Ферман во серијата Добриот доктор на сител, памтите? Кога ќе почне таа серија Затвореник?
Не го гледав Добриот доктор. Кај нас не е откупена уште таа серијата Затвореник, и кој знае дали ќе ја откупат за скоро.
Јилдиз воопшто нема среќа со мажите. Каква и да е, сепак мислам дека не заслужува да биде изневерувана. Едвај чекам да дознае и да се ослободи од Чагатај и од Кумру. Јако ќе биде кога ќе ги посрамоти пред еден куп луѓе хаха.