Спојлер На кратко, ќе дознае, ќе се прави дека ништо не знае, за да собере докази против Чагатај на суд. Во исто време ќе и игра игри на Кумру, и пополека ќе се зближи со татко и. Само тој ќе се посомнева дека знае и е многу итра, и можда планира да се одмазди. На крај убаво ќе ги посрамоти и изигра.
https://vm.tiktok.com/ZMFJ2UxHx/ Еве вака Јилдиз ќе ги посрамоти Чагатај и Кумру. Погледнете го видеото, многу е јако. Врв ми беше кога Јилдиз кажа на крајот "аплауз за љубовницата" Едвај чекам
Не знам ништо друго, не сум ја гледала серијата онлајн, само видеото што одамна ми имаше излезено на тик ток па го зачував и сега ми текна да го ставам.
Добро знаеа да се забавуваат, заслужија ваква одмазда. Инаку @cresa-jagoda сигурно и Ендер е вмешана во одмаздата, не ми се верува толку добар план да поминал без неа. Ама и многу ме интересира татко и на Кумру што ќе и направи после, и онака личи на многу строг човек. А и многу убав де.
Многу сакам Јилдиз со Доган да биде за да им се одмазди на Кумру и Чагатај, мислам дека тогаш би пукнале од нервоза и љубомора и двајцата