Спојлер Ќе го следи Чагатај и ќе го начека со Кумру во нивната куќа. Мислам дека наскоро ќе дознае. Прилично сум сигурна дека Ендер има улога во планот за да ги фати
Спојлер Ама сигурно они нема да ја видат неа како ќе ги начека така? Пошто нели викате дека некое време ќе се понаша како ништо да не знае.
Спојлер Не не, нема да ја видат. Некое време ќе се прави дека ништо не знае, чисто за да собери докази и потоа ќе ги посрамоти двајцата јавно
Спојлер: Ender izgleda ke bide zamka od Sedaj gledav malce na yuotube,ender i dzaner ke pojdat vo eden starski dom i ke mislat deka ziv e Halit mislam se vikase stariot,,ama potoa ke pojde Sedaj tamu i nesto kako crno pismo ke i dade na Ender ne razbrav bas sto tocno neznam turski
Спојлер Нели ќе стапеа во брак само за Јилдиз да и' се одмазди на Кумру, или вистинска врска ќе отпочнат? Супер пар би биле.
Спојлер Од то шо имам видено сцени, мислам дека сепак вистинска ќе им биде врската, ако не на почетокот барем понатаму, ама не можам со сигурност да потврдам бидејќи на турски се спојлерите и не разбирам ништо Преубав пар ќе бидат, а Доган е и добар и убав, башка како и тргна на Јилдиз со постари
Спојлер Со тек на време Доган ќе се заљуби и ќе и предложи да имаат вистинска врска. Јилдиз сеуште го сака Чагатај и ќе почнат да се зближуваат повторно, ќе сакаат да си заминат заедно, но ќе им направат сплетки и недоразбирања, па Јилдиз мислејќи дека Чагатај ја изигрува, ќе ја прифати понудата на Доган.