Спојлер Заради Доган. Доган кратко и со Ендер ќе има нешто, а нели со Јилдиз ќе се земат после тоа, затоа. Чагатај и Ендер за одмазда ќе глумат.
Спојлер: Новата епизода од 6та сезона Сосема непотребна и без поента е новава сезона. Серијата не личи на таа што беше од почеток. После 2 години е, Јилдиз родила ќерка од Доган и е во фирмата главна. Доган е во затвор, Јилдиз го пријавила дека тој го нарачал убиството на Чагатај. Доган ќе излезе од затвор и со една друга ќе биде за инает на Јилдиз. Џанер, Ендер, Кумру уште се тука, некако немаат некоја посебна улога, без поента е стварно. Не ми се допадна уште од првата епизода, најверојатно ќе биде последна сезона оваа зошто немаше никакви пресврти што ќе држат рејтинг и внимание за да се гледа повеќе серијава. На стара слава ја гледам.
Спојлер: 6та сезона Еда (Јилдиз)има објавено дека е последната сезона, сакале лани да ја завршат, но се одлучиле да има големо финале. Баш ме интересира дали ќе биде така. Имаку во 6 тава сезона Еда и Севал(Ендер) освен што глумат ќе учествувале и во сценариото.
Исто. Многу лош глас иритантен и ставиле. Некако џабе е убава кога ми е антипатична. А Ендер е врвот.