+ Кумру ја синхронизира Ирена Илиевска, а Фејза мислам дека Мелита Софрониеска. Инаку Марина Поп Панкова моогу добро ја синхронизира Ендер, уште од самиот почеток на серијата. Кога сум ја гледала драми како глуми, и кога ја слушам како зборува абе како Ендер да ја гледам. А Ирена Илиевска на почетокот ја синхронизираше Јилдиз и многу подобро и стоеше тој глас отколку сегашниот сега што и е (и го сменија после).
Ме пресмеа, далеку е од дедо Доган Си има фаца и харизма човекот Мене и Халид ми беше убав Ете доказ, и претходно напишав дека ќе се појави со новиот сопруг, ама кратко ќе бидат Халид снима нова серија, Замка се вика, не постои можност да се врати во оваа серија.
Аа мене ич Халит не ми беше убав. Многу постаро ми изгледаше од Доган сега што е. Дедо со бела коса. И на понашање беше одвратен.
Со понашањето беше одвратен да. Ама за годините, 60+ беше, ми беше згоден и убав иако со бела коса и дупло постар од мене
Ovie na kanal 5 reprizata ja kratat epizodata Sekogas kun krajot ne ja stasam,navecer brzo leginam,nekako da ja menat barem vo 22:00 da pocinase. Inace jas mng sakam da bidat Yildiz i Dogan zaedno,krajot da im e srejken