Сите ќе разберат дека Атлас е син на Чагатај. Чагатај ќе се врати во фирмата, и најавува шокантен план. Кумру планира вечер да излези со Чагатај.
Омер ептен е наивен дури не му стои да е толку наивен. @Amelia ако се разведуваат без скандали нема да биде интересна серијава
Ех Кумру, Кумру што дочека, од недостижна, јака и безчуствителна жена, да се заљуби вака и да се изгуби во улогата на швалерка малку сега жал ме фаќа за неа, дека е серија де, инаку во риал лајф не ги жалам ич швалерките
Хахахахха Јилдиз ме пресмеа. Уживам да гледам додека Чагатај се нервира, а она постојано си се смешка.
Нека се нервира Кумру, баш ми е мило. Али ова нејзино влегување во врски од инат никако да го разберам.
Само Јилдиз некако глупаво ја облекуваат, сите останати дами во серијата се убаво облечени-Ендер, Кумру, Фејза, Арзу, Шахика, па дури и Асуман поприкладно е стилизирани, алиштата шо ги носи Јилдиз некако не ѝ одговараат со карактерот
Заслужи Доган предавство од Арзу... Со години им била како верно куче и него и на Кумру, и на крај безмилосно ја исфрлија пред врата