Мене сумљива ми беше Арзу, не верувам дека му била верно куче на Доган. А ја немам гледано епизодата што се случи, зошто ја избркаа?
Не ми личеше мене ич за сумљива, мислам дека ептен беше затрескана во Доган, плус и испадите на Кумру и ги трпеше. Ендер и Џанер ја наместија демек го навредувала Омер, предходно Арзу и Фејза беа во ресторанот негов, Фејза и подметна влакно во храната, и оваа му викаше на Омер, ама не го навреди нешто посебно, ама Џанер го изврти муабетот на полошо, и кажаа на Кумру и таа се изнервира и се јави на Арзу на видео повик, и Ендер баш тогаш го изнесе Доган во ходникот да слуша. Арзу на Кумру и велеше за Омер дека е прост, нешто и го спомна и Чагатај, Доган тогаш се изнервира и и рече да не ја поддржува за Чагатај, и ја испрати на одмор, се додека не и каже тој да не се враќа, притоа и забрани пристап до компјутерот од фирмата, ама Арзу имала резервни материјали и ќе видиме сега кој ќе биде расплетот. Ама и да се сврти против Доган, заслужи тој, кон ниедна жена не се однесува со почит, само за корист е, и со Ендер беше таков.
Wow Ти стручно лице си да лепиш етикети кој каков е? Да, мене ми беше убав Халит за годините и што? Случајно да не се грди сите мажи и жени над 60 години? Не бери гајле, не се мажам со Халит
Ни стручните лица не лепат поќе етикети да знаеш П. С. За вкусови НЕ се дискутира. Мене Арзу од една страна ми е прилично сумлива, но факт е дека го има Доган на око и дека ја трпи Кумру.
Доган за колку банална работа ја батали на Арзу долгогодишна партнерка и соработничка, требало нешто подобро да смислат. Иначе мислам дека му беше верна на Доган се дури не ја исфрли
Овој Омер како се дрзнува да се расправа со муштерии кои имаат поплаки, не ни заслужува некој да влезе кај него. Треба културно да објасни и ако не наиде на разбирање, да се извини наместо да се препира. Не е возможно сите секогаш да бидат задоволни.