Не е можно колку некои од ликовите се препаметни, а некои преглупи. А некои пак, дури и да не одат во овие крајности, нешто друго ѝм фали. Еден "нормален" нема. Мислам нереално е дури
Мене тој ме изнервира прв пат кога и се напна на Кумру зошто не и се допаднало јадењето и станала да си оди. Божем сите МОРА да ги фалат и јадат оброците затоа што се од неговиот локал. И смешен испаѓа што ги вработил Џанер и Емир сплетки да му прават, на секоја маса знаат кој што збори
Пошо многу деца се испородиле и оваа била последна веќе не раѓале па ја крстиле Тамам цел ден се смеам со тоа
Сакав да речам дијагноза де, јер на нас нестручните е да лепиме етикети Му треба на Доган лекција од Арзу, ама ај ќе видиме дали ќе и успее планот. Жал ми е за Омер сите околу него го раководат
Ќе има вечер смешки со бовчите и синоќа беше смешно кога Кумру им рече на снаите на Тамам, ајјј колку сте елегантни, а тие нели со марами и старомодни фустани, па ја гледаа чудно Кумру со високиот шлиц и деколтето
Епа ќе му се уништи планот, ако Кумру биде стварно со Омер, затоа толку се нервира и има љубоморни испади
Ova e od novite epizodi sto odat momentalno vo Turcija. Eden sakase da ja napadne sestra i i ovaa da ja spasi gi turna i gi stavi vo kesa.. Vo 6 tata sezona se vrakja sestra i ama so drug maz ne so onoj ubaviot ( toj glumi vo serijata Zatvorenik ( Makhum) ). Inaku ova e isecok od 151 epizoda. https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/ozel-sahne/97536/simdi-ne-olacak Eve vi da vidite nisto ne im e