За Шахика не ми текнува само на погребот покрај морето со една секси слика на ковчегот А за Хасан Али не знам и јас тука два пати пишав никој не цитира
Ау да бе... Шахика умре порано. Таа Џансу пукаше во неа. Едвај се сетив, се си мислев заедно погина со Хасан Али. Ама не ми текнува него кој го уби и зошто. Кој предизвикал експлозија? Не ја ни гледав епизодата. Несреќен случај да не беше?
Епа нели во куќата беа Ендер, Јелдиз и Хасан Али и експлодира куќата и така заврши сезоната и после неколку месеци кога почна да се прикажува ништо не прикажаа што како или јас грешка сум па не сум забележала некој дел
Леле колку е надолго со Џансу Хасан Али на времето живеел со некоја жена со која се сакале, таа жена имала малечка внука, некако дознаа за ова Ендер и Јелдиз и во едно кафуле како келнерка работеше Џансу и ја најмија, измислија приказна дека уствари не била внука туку ќерка на љубената од Хасан Али, кога му кажаа за тоа на Хасан Али тој осеќаше како треба да и се оддолжи на девојката и ја прибра, а овие две намерата им беше Џансу да влезе во куќата на Хасан Али и да пренесува информации….. Се надевам ме разбра
Шо бараше Јилдиз да потпиши заедничко старателство со човек чие дете не е ни негово? Сама си пука в колено.
Искрено погледот на Омер ме исплаши. Сега кога ќе се присетам мислам дека татко му на времето го испрати кај Хасан Али затоа што правел белји па да се смири. Нека ме исправи некој ако грешам
Луѓето на непријателот на Доган му ја донесоа Ендер, да се запознаеле , па ја пушти да си оди. Ендер му кажа на Доган, тој ја праша дали сака обезбедување, ама одлучија дека не се плашат од човек на умирање. Кумру отиде дома кај татко и да разговараат, тој ја истера. Кумру се изнервира, му велеше дека не може така, дека му е ќерка. Јилдиз ги запали алиштата на Чагатај и си правеа муабет со Доган, утредента Јилдиз се врати на работа во фирмата, тој вработениот на Доган што го заменува Четин изгледа се затреска во неа, и тоа беше, на друго не се сеќавам.