Како па сега Јилдиз и Доган наеднаш во брак???? Мислев Ендер влегува во кола, не знаев дека ќе одат накај матично.
Знаев јас дека е Јилдиз, очигледно беше дека ќе се венчаат за инает на Чагатај, плус ти се молам, кај има Ендер дебели нозе како Јилдиз Ендер ми е прејака на тело како појава, Јилдиз како некој труп ми е
Мене и Јилдиз ми е убава, но точно е дека малку не внимава на килажата како Ендер. Таа отсекогаш била топ и скоцкана во секој поглед, ама баш никогаш не и фалело ништо. Додека Јилдиз некако ми нема став за одење како да се влече. Но, како пар ми одговараат со Доган, само што ли ќе направи Ендерче после ова, ич не сакам да се скарани.
Стварно, како да не знае да оди на штикли. Нема женски став. И да, дебелка ми е мене. Ендер иако постара, ама е топ. Кој рече дека биле исти со Јилдиз?!
Шахика беше многу сува, неубаво ми делуваше. Јилдиз е одлична, облини, се си има, женствено тело баш има. Плус на тв повеќе килограми делуваат, во живо сигурно е прекрасна. Какво убаво лице има, а и како што сум читала нема пластични операции, таа и Алина Боз им се најубави турски природни глумици што ги имаат. Другото се со пластика изнаправени се. Ендер за нејзини години е прекрасна, но во последно време е многу остарена на лик. Во првата сезона многу подобро изгледаше.
Taa глупава фризура со шишки барем еднаш да ја сменеше. Инаку ја направивте Јилдиз дебела,а далеку е од тоа. Сега Ендер ко ќе дознае ќе летаат пердуви.