Оваа па Јилдиз што толку по Чагатај, нема ништо заедничко со него,ниту дете имаат. Тоа со Халитџан многу ми е форсирано не е негово дете, глупости заедничко старателство.
Од ептен мал го чуваше, се навикна на него, го израсна тој шо се вика. Иако серија ко серија, секако во рл вакво нешто е реткост...
Како што се движи текот на настаните, секоја сезона е различна и со различни ликови, како друга серија буквално
Серијава стана како оние индиските серии... Секој со секој се мажи/жени, за одмазди, за старателства. Одамна престанав да ја гледам, а тука ве читам што пишувате исто како и да ја гледам Ама мислам дека поради враќањето на Зејнеп ќе продолжам да ја гледам
Само што сакав истово да го пишам, единствена турска серија е што ја гледам ама веќе стана досадна.. не сум ја гледала оваа недела ниту една епизода ми се смачи вртење во круг. Јилдиз и Ендер истото го тераат сега со Доган ко со Халит.
Со Емир не верувам дека би се омажила Од старт и беше антипатик, нели му велеше на Џанер: од кај го најде овој? А и реално, Емир ми е тапа човек.
Мене Џанер и Емир ми се врв, многу се смеаам со нив, па имам ли јас живот браткоо.. немам нормално. Баш им се доловени улогите, лева и десна рака на другарките.
Даааа, во првата и втората сезона ми беа најврв. И Зејнеп и Алихан кога беа, кога го нервираа Алихан Баш памтам кога Џанер и Емир се доселија кај Зејнеп, спроти нејзиниот стан
Хахаха океј е малце таков, ама пример ко ќе му рече Јилдиз да дознае нешто од петни жили се труди и фаците наивни што ги прави е тука ме купува хахах. Туку сега ја изгледав репризата, Кумру и Јилдиз другарки ќе станат?