Спојлер Како што се сеќавам не. Не можам да се сетам за што ќе ја избрка Доган од дома само пак во следниве епизоди. Не знам дали дозна за ова или нешто друго беше... Треба и јас да гледам, да се потсетам што се дешаваше. После за брзо Кумру свадба ќе прави со новиот што се појави и околу тоа ќе се врти приказната, со Чагатај нема нешто многу да е поврзана следниве епизоди.
Е што да прави човекот, си го сака семејството, плус "тазе" е оженет, само десетина години, нели првите години од бракот се е најнај Симпатичен ми е Доган, ама некако лошо ми старее Мене ми се допаѓаше многу првпат кога го видов во една кратка серија, Брегот на соколот, така некако се викаше, ја има на нет, после го гледав во Истанбулска невеста, таму беше адвокат и музичар во преопуштен стил За Кумру ми падна многу жал што го изгуби бебето... Таа не сакаше деца никогаш, ама сепак не е толку злобна да абортира свое дете, ќе го задржеше, ама ете... Ме разнежни кога кажа дека никој на овој свет не' не сака, дека можеби детето е единствената личност која би не сакала... Ептен сурова реалност И Кумру никој не ја сака, татко и трча само по Јилдиз и по Чагатај, колку и да била злобна и арогантна, сега жал ми е што во своја куќа е омаловажувана од одвратната Асуман и поттрчковците нејзини
Слободно нека го пратат на моја адреса. А Кумру е разгалена тоа е факт ко и секое дете од разведени родители. Колку што знам и мајка и кај и да е ќе се појави.
https://www.instagram.com/p/CkrFQo2KsUT/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Може ли некој што ја има гледано серијава да ми каже што се случува овде