Во најновава сезона Јилдиз многу е средена, а и со баш подолга коса е, убаво и стои. Инаку да, вртат во круг едно исто. Само трејлери за епизодите имам чат пат видено, се исто снимаат 6 сезони, приметив само од такви кратки видеа дури. Ја чекам сепак на ТВ да ја гледам вака со вас во друштво, поинтересно е кога ќе ја коментираме.
Мислев дека оваа Хандан ќе ја откријат што психа е и ќе ја снема, но како што гледам на инста и во новите епизоди ја има што ќе се случи нели си оди? Многу смета во серијата не ми се свиѓа нејзината глума, само мене ли не ми е убава, само убаво се облекува инаку грдичка ми е
Овај Екин најголем психипат испадна Гледам сега на најава ноншалантно тргна да го спакова Доган Ми беше омилен лик ама па со тоа херојство негово одвратен ми стана
Некако многу кратко траеше денешната епизода, ништо посебно не се случи освен што Хандан ја издаде Асуман за украдената чанта. Само не сфатив дали Четин го уби Екин???
Спојлер Чагатај го спаси Екин. Отпосле ќе покажат дека отиде кај него да се разберат за акциите, но виде како Четин го внесува во автомобилот, па ги следеше. Четин го издрогира Екин и го фрли во водата, ама Чагатај го извлече и го однесе кај лекар.