1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Да се надоврзам.Синот на Ендер и Каја ќе се ожени со Лила(ќерката на Халит).

На cresa-jagoda, Nightwish11, Tanjamm и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    20.550
    А дали воопшто тој синот ќе знае дека родители му се Еднер и Каја или пак тие ќе знаат за него?

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Алихан е психопат. Нека ја носи метро и жилет во Америка, таму да ја вара и душата да и ја вади. :lol:

На tinka-mace, ohlalalala и Uniqpro им се допаѓа ова.
  4. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Не сум сигурна.Знам дека детето ќе биде гневно,зошто не знам.Мислам дека Ендер ќе знае.А во најавата гледав,како Шахика(новиот лик во серијата,ќе се појави,нешто ќе ја најмат за да ја избрка Јилдиз,да биде со Халид,нешто така),ќе го донесе и пред сите на глас ќе рече "ова е синот на Ендер,вооедно сопругот на Лила.
    Така разбрав што гледав на турски,со српски превод(од најава што ќе има во следна епизода).Се надевам сум разбрала добро

На cresa-jagoda, Nightwish11 и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  5. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.773
    Допаѓања:
    12.306
    Асуман е досадна. Колку пати го праша Алихан кога ќе се венчаат. Жената е навистина невоспитана и лажга е.

На cresa-jagoda и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  6. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.773
    Допаѓања:
    12.306
    Чудно ми е зошто Халит толку лесно му прости на психопатот? Друго, чудно ми е како Зерин ја засака Зејнеп или можеби сфати дека нејзиниот брат е психо, па штом не се откажува од него сигурно го сака, зошто инаку би го трпела?

На Mrs.Precious, cresa-jagoda и Nightwish11 им се допаѓа ова.
  7. Nightwish11

Nightwish11 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2020
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    2.000
    Mene ovie dve sestri Zejno i Ildiz mi se odvratni lovci na bogatstvo bez pardon gazat se....a Dindar si go okrka najmnogu fuj

На ohlalalala, tinka-mace, Mrs.Precious и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.309
    Па ги тера да се омажат шо побрзо у богати фамилии.
    Јилдиз поопасна беше, глумеше ептен воспитана традиционална девојка за Халит да ја земе што побрзо.
    Оваа Зејнеп малку е поглупа од Јилдиз.
    Алихан е фраер, од тие типови шо не ни сакаат свадба и брак, се чудам и ја како ваква го освои.
    Али реално ова само у серија. :)

На ohlalalala, Mrs.Precious, Nightwish11 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Халит му прости на Алихан кога се се' разоткри и се дозна дека Халит не е виновен.Халит не мораше да му се лути,кога дозна од Зерин што е работата,можеше да стави крај на приказната,но,не,и тој продолжи.
    Реално,за Зерин не беше во право тогаш.Што ако Зејнеп не беше богата,образована е и паметна.Немаше што таа тука да одобрува,а Алихан си е возрасен и знае со каква сака да си го помине животот.

На Mrs.Precious, Tanjamm и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  10. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Јилдиз да,сака богатство и трча по пари.Кога дојде Кемал,таа не замина со него зошто нема пари и ќе се откаже од накит,убава облека и сл.
    Додека пак Зејнеп,таа не трча по пари.Не и се многу важни.Кога стана подпретседател кај Халит во фирма,можеше да одбете луксузен стан,но таа одбра да остане во својот.Исто,и за колата,не сакаше да ја прифати,но,Зерин инсистираше.

На Mrs.Precious, Nightwish11, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.773
    Допаѓања:
    12.306
    Aj што сака да ги омажи во богати фамилии, ок, ама па е дрска и непристојна. Барем да си молчи, а таа се расправа и се докажува со Зерин.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.773
    Допаѓања:
    12.306
    Точно, Зејнеп не трча по пари, оти ако и беше само за пари можеше да остане со Џем или со Диндар, и да ужива, ќе и угодуваат. Таа го избра тешкиот пат, со многу маки, за да биде со човекот кој го сака. Но, тој многу ја промени неа, ја расипа едноставно.

На ohlalalala, Mrs.Precious, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Асуман не може на Зерин на малиот прст да и се фати.До душа,ни Зерин не работи ништо,поседува некој акции и половина од нив на Ендер ги даде.Колку што разбрав од серијава,не ја видов Зерин да работи.Ниту пак Асуман,за тоа се на ист ранг.Но,се расправа со Зерин зошто и таа не ја сакаше Зејнеп,а Зејнеп трпеше,ништо не кажа.А Асуман е мајка и не заборава што чувствувала ќерка и.

На Mrs.Precious, cresa-jagoda и Tanjamm им се допаѓа ова.
  14. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    За да ја откачат Ендер :) Кошмар им е таа.
    Овој заклучок ќе држеше ако на местото на Алихан беше некој сиромав, па Зејнеп се откажала од пари во име на љубовта.
    Ако се сетиш поубаво, тоа што пред венчавката ја виде Ендер која и се смееше, и рече дека Диндар е селски тип, можеби ја окуражи да избега од свадбата, иако имаше таа навртено уште одамна да се откаже според мене, ама не знаеше дали Алихан и е сигурен.

Ви текнува Јилдиз кога ќе отидеше кај Диндар да бара да следи некого....кога ќе ја послужеа чај секогаш одбиваше, да не и ставеле нешто :lol:
    А сестра и зеде си поигрува со мафијата, толку не беше претпазлива, смешно колку мозокот не и работи. Само среќа ја спаси. Од Алихан ја прифатила самобендисаноста, да се замислува семоќна.

Греотка бе, во болница лежи. А оние среќно, во Америка. Е таквите без осет и во реалноста подобро минуваат, за жал.

На ohlalalala, tinka-mace, Nightwish11 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Во понеделник дури има реприза? Не гледав сношти.

На Mrs.Precious му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.263
    Допаѓања:
    34.559
    Утре има репризи од цела недела :)

На Mrs.Precious му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Во колку? Јас ноќе после полноќ имам начекано ама ги даваат заклучно со таа од четврток, петочната не.

На Mrs.Precious и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  18. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.263
    Допаѓања:
    34.559
    Преку ден еве
    Screenshot_20200627-200326.png

На Mrs.Precious и Аргентина * им се допаѓа ова.
  19. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.773
    Допаѓања:
    12.306
    За Диндар е навистина жално тоа што му го направи. Не да претера, туку требаше добар ќотек да изеде. И не само Зејнеп,туку и сестра и која го искористи Диндар за нејзините зделки и Алихан кој намерно ја провоцираше Зејнеп да го остави Диндар. Па уште и ќе разговарале. Нема тука разговарање, ќотек им треба. Уште и киселина кога му фрли во лице. Ужас. Зејнеп во описот стои дека е морален лик, чесна, вредна, ама по ова не е така. А дека го сака Алихан, да, го сака, не можам да речам не. Ако е за парите, можеше да си остане со Џем, ем ќе ја тинтра како кралица, ем ќе има пари, ќе ужива. И Диндар не штедеше пари за неа, ама не го сака.

На ohlalalala, tinka-mace, Nightwish11 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Да, да, ептен гнаса...
    Вечерта можеше да ја истурка, го смири со муабет, ја остави на мира сама, нејзините секако сфатиле дека ја нема, ќе ја најдеа....безобразната ќе го ослепеше со тоа средството што му го фрли во лице.Колку да направи некоја пакост, инаку не знам кај мислеше да оди глупата, Курбан и останатите беа тука.Мн гадно женче. Кога дојдоа по неа, одма почна да глуми жртва но и загрижена. |( Кој не ја знае, скапо ќе ја плати. Штета, таман реши да ја тепа, не стигна да ја истепа.... како се засекира за видот, можеби ќе ја отепаше на место.
    Па Јилдиз е подиректна, темпераментна е на татко и и тоа лесно ја издава, сите знаат каква е. Оваа е ко Алихан, и двајцата се преправаат крајно доблесни што не се. Себеси се лажат дури. Сродни души од пеколот. Само што е Алихан поинтелигентен од неа.

На ohlalalala, tinka-mace, Nightwish11 и 2 други им се допаѓа ова.