Некако ми нема логика со серијава На фејс.се покажуваат инсерти со Јилдис и сестраи Зенеф,а овде викаат,сезоната заврши. Ништа не ми е јасно!
Што ќе се случува во новата сезона, каде е Халитџан? Јилдиз и Ендер како ќе преживеат? Со Кумру и Екин што ќе биде? Кога повторно ќе ја дават на канал 5?
Спојлер Новата сезона е прилично досадна. Не се споредува со 5тата. Ендер и Јилдиз ќе преживеат, Доган и Јилдиз имаат ќерка, Халит Џан останува со Јилдиз но детето кое го глуми е друго. Екин ќе го снема од серијата, Кумру ќе биде сама на почеток а потоа ќе запознае еден доктор глумејќи скромна и сиромашна, а Ендер ќе и го мести Џанер. Доган ќе биде во затвор поради убиството на Чагатај, Јилдиз ќе слушне дека тој ги расипал кочниците и ќе го пријави, па се разведуваат. Сепак ќе излезе од затвор со помош на адвокатка која доаѓа во серијата како уште една сплеткаруша плус и згора на тоа се заљубува во Доган, но тој сеуште има симпатии кон Јилдиз. Се појавува и брат му на Хандан кој случајно станува наследник на големо богатство, па Ендер и Хандан се врткаат околу него. Тој се заљубува во Јилдиз, а овие мислејќи дека Јилдиз го заведува поради богатствто и им работи зад грб, му кажуваат на Доган и тој за инает се жени со Ендер.
6тата сезона, здравје наредна година ќе се емитува на канал5. Кој сака да продолжи да ја гледа серијата, епизодите ги има на turkish123 со малку лош превод.
Спојлер Еким веќе нема ли да се појавува? А кога пак ќе стасат да направат дете Доган и Јилдиз се случи сообраќајка?
Спојлер: … после сообраќајката Јилдиз и Доган се заедно сеуште, и оваа ќе прави тест гледа дека е бремена и отиде во фирмата да му каже на Доган и тогаш го слушна како зборува дека тој е вмешан во сообраќајката. Јилдиз одма ќе го пријави и ќе оди во затвор а таа ќе роди ќерка што Доган ќе ја нема видено две години зашто е во затвор
Не знам, извини. Не ми изгледаше како да е мртов, нели Кумру го сопре Екин. Но во 6. сезона не го видов Екин. Дали само се разделиле со Кумру, или го пријавила, не сум во тек.
За разлика од останатите Чагатај испадна човек со големо срце, го прифати Халит Џан како свое дете и безусловно го сакаше, без проблем и даде голема сума на пари на Јилдиз кога мајка и заглави во долгови, му го спаси животот на Екин, немаше темни страни и убиства, единствена грешка му беше љубовната скриена врска со Кумру и што правеше будала од Јилдиз иако таа го сакаше и никогаш не го изневери, беа стварно убав пар. Чагатај на крај кога ќе видиш за разлика од другиве светец испадна
Прашање за од новата сезона Спојлер Дали тоа мајка и на Кумру ќе и го земе дечкото? Односно дали тој ќе ја изневерува Кумру со мајка и? Овој ли е тој докторот? https://www.instagram.com/p/CmFKy4stiPh/?igshid=MDM4ZDc5MmU=
Спојлер Да, тој е. Ова е објавено пред 1ч и веројатно било на крајот на денешната епизода. Вака читајки по коментари сите се зачудени и разочарани и не знаат што бара со него. Некој претпоставува дека е за пари.