Не е толку смешна серијава на турски/со превод, чекам да почни на канал5 оти нашиве посмешно ги синхронизираат ликовите
На нет ја емитуваат актуелната 6та сезона. На turkish123 ги има епизодите со англиски превод. Имаше краток прекин после земјотресот, но почнаа пак да ги даваат.
Завршува серијава со последна 178 епизода. Немало да снимаат нова сезона, зошто оваа имаше доста послаб рејтинг во споредба со претходните сезони. Реално серијава ја изгуби првичната приказна, доста и беше.
Dechki se znae nesto za novata sezona koga ke ja ima na net sihronizzirana? ne mozam da izdrzam vekje ahhaha
Еве ви од мене еден "leak" директно од Канал 5. Шестата сезона од Yasak Elma или така наречената Забрането Јаболко се враќа од 11 септември во етер
Охоо,имате уште мн за гледање Спојлер: yasak elma Јилдиз уште два пати ќе се мажи со Доган, Џанер со Кумру ќе биде на крај, Зејнеп ќе се врати , Чагатај умира со сообраќајката, тс Јилдиз демек ќе биде во кома 5 год покажаа после тоа веќе го немаше..Тој дел не го сфатив. се на се многу интересно и со многу интриги