Серијава е глупава, како деца од 10 години да ја смислиле, ама си ја пуштам пред спиење од навика и си се смеам.
Затоа што Јилдиз пред пријателки го претстави како пријател, а кога беа каде што пееше не ја ни погледна. Затоа што му се заканија пред тоа. Не знам.
Како да не, ако оваа серија е глупава, не знам па тие што ги влечеа по 300 турски епизоди какви беа. Затоа од канал 5 сами им ставаа крај. Прва серија што толку многу ми се допадна уште од самиот почеток и никогаш не ми беше досадно да ја гледам беше оваа. Толку модерна, толку добра глума... 10/10
Ne znam kakvi se drugite shto gi davaat, ne gledam. Dobri turski serii se Brakjata i Koga lisjata pagjaat, osobeno Brakjata kako posovremena, inspirirana od amerikanski klasik i nema premnogu epizodi. Zabraneto jabolko mene mi e glupava vo sporedba so nea.
Од каде па сега Зејнеп излезе како се нашла со тој? И таа да не почна по парите? А, каде и е тој мажот, нели беше мажена со братот на Ендер?
Зејнеп беше мажена за Алихан, брат на првата жена на Халит,(заборавив како се вика), па заминаа во Америка. Потоа се разделиле, и Зејнеп се омажила за Сафет
Пред Доган да оди во затвор, тие живееја во таа вила, па Јилдиз продолжи да живее тука. Од Чагатај вилата му припадна на Халит Џан, па Јилдиз таа вила ја издаваше. Сега Доган е како потстанар во таа вила. Се надевам дека ме сфати
Овој ќе го истераат уште малку, а не знам дали е за Чагатај дојден, така само прочитав негде. Да не речете ве лажам јас.