Не.. Иначе ја има на јутјуб но да ја гледате со vpn треба. Мене фемина 100 пати ми на банираше ip адресата дур ја гледав серијата
А ме интересира зошто другите серии ги има на јутуб и делови од нив и се, а од оваа најпознатата серија нема? Се сеќавам на почетокот кога започна серијава тука, ги имаше епизодите на јутуб и после прекинаа да ги ставаат. Мене најубаво ми е кога ќе си пуштам видеа од сериите на јутуб иако се на турски, на страни со превод не можам да гледам, ми идат на живци рекламите а и полни се со вируси.
Серијата е една од најлабавите и модерните од турските. Ќе ми недостига. Не мораа приказната на секој еден маж да ја завршат со смрт. А, и Кумру со Џанер не ги можам никако.
Редно беше и Џанер да го спојат со некоја. Од самиот почеток е потрчко на Ендер и само со интриги се занимаваше. Ама океј ми беше како лик.
Со некоја по складна на неговата улога би рекла. Со Кумру ми се ден и ноќ, некако исфорсирано и избрзано дојде нивното сценарио. Кумру со Селим беа добар пар.
Да, ја имаше киднапирано Кумру, Доган ја најде, па се бореја околу пиштолот и пукна во Селим. Од најнормален доктор, што помагаше на сиромашни, го направија лудак
Не го оправдував во целост, ама тоа дека му го уништија животот да. Можеше да ја остави Кумру откако дозна која е и готово. А Џулија многу добро ја прикажуваа на почетокот како имала добра душа бла бла, најлуда испадна. Кој и смета буквално е спремна право да го убие. Кој психопат.