Мислам дека вечер Зејнеп ќе дознае, затоа што како почна девојката да го тера муабетот, па Алихан како да не ме сака, па не знам дали треба овде да работам....Ќе каже дека му е бивша веројатно и ќе биде полошо...
Po toa sto go razbrav Ender ne e odlucena dali ke bide so Kaja..sinoka i rece Kaja odluci so kogo ke bidis,taka nesto..
И Ендер е за никаде. Убаво и е со Каја, ама штом виде шанса дека може да ја избрка Јилдиз и да се врати на својот стар живот, како што планира, е тоа сега и е приоритет. Само интерес гледа. Иста како Јидлиз.
Ви реков дека Халит не ќе може да ја гледа Јилдиз, премногу потсеќа на татко и. Јилдиз е проста, не да си го бркне Каја (хаха сам и се местеше, на кафе демек), таа на вампиров троши енергија. Ендер и Ерим џабе се надеваат на Халит, не се враќа назад тој со неа, млади мачки сака. Ама каква фарба има Јилдиз
Не знам до сега ништо, пробуваб сега се откажав. Мислев само кај мене е. Ако некој може да ни раскаже нешто интересно...
Јас мислам од тоа синоќа што го гледав, Ендер не се надева дека ќе се врати Халид со неа бидејки го сака Каја. Таа не го ни сакаше Халид, беше со Синан. Таа само сака да направи сплетки за да не биде со Јилдис бидејќи Јилдис ја порази. Од денешната епизода не знам.
Халит не може да ја гледа Јилдиз,точно дека таа не е цвеќе,ама однесувањето на Халит..... Халит се однесува како да е некој лепотан,па сега секој би трчал по него.Се потценува дека на која и да и рече:дојди,ќе дојде(ама не за него,туку за пустите пари).Ќе се осиромаши за скоро,па ќе видиме дали и понатаму ќе биде со Јилдиз на различно ниво.
На Ендер повеќе и одговара да биде со Халит отколку Халит да добие нов син со друга жена и Ерим да го дели наследството. Тоа е моето мислење, а како денес Ендер го испрати Каја само ме потврдува.
Тоа баш сакам да го видам. Многу се занесува, не е млад за да размислува така. И многу е арогантен и променлив. Жените се тие кои што треба да се променливи, променливоста повеќе доминира кај него отколку кај Јилдис.
Да имаше на транслејт слушалка за од турски како што има на германски , ќе си ја пуштев серијата и ќе си преведував.Ете толку мн си ја сакам. Инаку дали Зејнеп дозна дека се биле во врска Алихан и таа новата глумица?