Сигурно нема ни да ја емитуваат,поради изборите.Мислам ќе даваат во живо некој емисии.Можеби и ќе ја дадат,ама мислам дека не.
Елиф убаво и спушти на Зејнеп. Нека не се призанесува дека е јака женска затоа шо се омажила за Алихан. Единствена нејзина предност е манипулаторството кое е енигма за нормален човек.... друго нема што да понуди.
Па и Е јака женска. Она Алихан го напраи нежен и присебен човек, каков тој не беше. Го привлече со памет и секако не беше “лесна”
Neznam dali sfativte kako Halit ke ja izbrka na Yilfiz?asistenkana ja namesti(mislam)Ender..ke doznae Halid deka mu mesti Yildiz i taka ke ja izbrka..ako gresam popraveteme
За Халит немам зборови колку е само гнасен човек. Јилдиз со една романтична вечер, со јадење и со свеќи го заведе, другата пак што дојде на замена во фирмата некако многу му се пушта ама и тоа на него не му пречи. Може да падне со секоја во кревет. Само не знам дали таа во фирмата ја најмил некој за така да прави или по своја волја го прави тоа, не знам чудно ми е нешто. Ендер се понаша многу дрско со Јигит, се прави како да е којзнае што кога на Каја му рече дека тој требало да научел пред кого стои и со кого зборува. Цццц, оваа за многу ценета се смета..
Ох леле, Зејнеп е очајна. Го доби оти направи се што можеше да му привлече внимание, ко влекач се влечеше по него, до тоа дереџе спадна што во невестински фустан го бараше на аеродром. И конечно Алихан во неа најде психо рамен на себе, затоа си се привлекоа толку. Се скараа, еднаш не го доби на телефон, скрева пажња, дига паника. Зехра убаво ги нарече, селанки
Од Ендер... ама некако ќе мисли он дека е од Јилдиз... А Шахика ќе кова нешто др да го добие Халид па ќе му става нешто во храната (незнам дали она или кој ќе ја бутне ендер во вода ќе мислат дека е мртва) и ќе се пјави она прво кај Јилдиз ...
Jigit ke ja butne..ke ja udri so nesto..i Ender nema da ja ima vo dve epizodi..togas ke doznae Ender deka Jigit i e sin
Ijas mislam od Ender..za da ja izbrka Halid na Yildiz..taka barem sfativ koga mu kazuvase na dzaner..