1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.263
    Допаѓања:
    34.559
    Леле Јилдиз како се удираше мене ме заболе :worried: :worried: :tmi: :drunk:

На Tanjamm, Nightwish11 и Mery92 им се допаѓа ова.
  2. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Da :shake:..dzabe ke i e bolkata sto ja istrpi..i nakraj kraeva nema da bide so Halid..sve pravi za da go vrati]:)

На cresa-jagoda и Nightwish11 им се допаѓа ова.
  3. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.893
    Допаѓања:
    2.123
    Мило ми е што успеа Халид да го убеди да остане, мислам дека ја сака.
    Се појави Шахика, ке биде интерсно.

На Mery92 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Колку е Јилдиз откачена.Па колку на скала од 1-10 треба да си луд,за да се повредуваш себеси за некого.Епа Јилдиз е 10+.Тој што те сака ќе дојде и нема да дозволи да се случи такво нешто.Можеби и ќе и успееше планот,да го продобие Халид и да ја намести Зехра(да ги натера да се вратат дома),ама Шахика ќе промени се.

Однесувањето на Ендер спрема Јигит.....катастрофа,многу е дрска.Па уште кога му паднаа чашите," омилени и биле" , место да биде совесна што не се повредил(Халид па-некако,му рече,нема врска синко),Ендер претерува.Тоа што нејзе и го правеле во минатото не е решение да напаѓа невино дете,што не го ни познава.

Ама Ерим како зборуваше со Јигит,многу ми се допадна.Детето е разгалено,ама паметно и доста културно.

Алихан и Зејнеп многу почнаа страсно некако.Ама ќе ќиднат и тие за скоро.

На tinka-mace, Mrs.Precious, ludamaja10 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. cornflakes6556

cornflakes6556 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2020
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    370
    Ендер претерува значи. Со било кој така не се постапува. Чашите па чашите, оддеднаш се и смета. Многу ми е жал за Јигит кога гледа среќно семејство а тој пораснал со тепачки на туѓинци. Ендер и Халид никогаш така не беа седнале како хепи фемили со Ерим. Мора да се случи нешто да седнат и да се сложнии ама кутриот Јигит тоа не го знае. Инаку да го знаеше немаше да биде повреден толку додека ги гледа.

На tinka-mace, Mrs.Precious, ludamaja10 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Neznam dali se sekavate na prvite epizodi koga Ender ne pomisluvase na Erim samo sakase da mu zeme del na Halid koga sakase da se razvede..a sega Erim duso..odmori duso..a Erjm koga noktite i grizese i so Lila koga se cepkaa..taa kako majka znaci nula..a sega mi se pravi cesna majka:@

На tinka-mace, Mrs.Precious и Tanjamm им се допаѓа ова.
  7. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Чашите Јигит намерно ги скрши. Беше предупреден за нив и не е толку глуп да му паднат случајно, ниту е толку малер колку шо мисли самиот за себе. Друго, чашите беа кристални, а тој беше таму по работа, не како дел од семејството. Некој од домашните да скрши такви чаши ќе се налутиш, шо остана за платен келнер.
    И зошто детено губи време, зошто не го земе писмото од посвоителката и не и го покаже на Ендер едноставно, нека бара ДНК, таа нека му плати студии и нека го вработи. Шо си игра играчки. Јас на негово место ни ден во таква беда не поминувам повеќе, не тој ги служи тие што му се должни.

На tinka-mace, Mrs.Precious, ludamaja10 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.775
    Допаѓања:
    12.307
    Kaja убаво и кажа на Ендер дека нема да и биде на листа на чекање. Таа бара малку време, односно чека да види дали Халит ќе се разведе со Јилдиз, па таа да се пикне кај него. Лоша мајка е, не ја интересира Ерим, практично го родила за да го врзе Халит, да му биде на врат цел живот. Ендер си го сака Каја за љубовник, а Халит за маж, да му ги трои парите, ама така не бива. Еее мило ми е што се појави Шахика, нека ја малтретира малку Ендер. Си го заслужи.

На tinka-mace, Mrs.Precious, ludamaja10 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    899
    Јас си ги сакам Алихан и Зејнеп, они ми се најслатки и најсмирени најмалата драма и проблеми ги имаа они ( кратко траеше) а и никој баш многу не им се замараше. Јилдиз е според мене лудача која за пари СЕ ќе напраи. Ендер, се однесува ко да е кралица сите мораат нејзе да ја слушаат и сите да ги држи у рака , АМА и на нејзе и се ближи крајот:D ќе се здружат ПАК со Јилдиз, откако Халит ќе се ожени со друга,ова се spoilers ама немам цели епизоди гледано, А едвај чекам Јигит да и ги помеша плановите на Ендер. Халит е г**но кое трча по се што има женски полни орган две раце и две нозе.
    Каја ми е срцка :inlove:

На H.VAGA, Mrs.Precious, Mery92 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    20.550
    Каја многу убаво и кажа на Ендер, тој нема цело време да ја чека неа да си размисли и да одбере помеѓу Халит и него. |( Ја сака Ендер ама пак и помогна и на Јилдиз тогаш кога Ерим беше во болница, иако Ендер не ја сака неа ама човекот има разбирање. :nod:

На Ендер и текнува дека е мајка само кога ќе му се случи нешто на Ерим или ако има некаков проблем. Инаку сето тоа другото сега што го прави за Ерим е (facepalm). На неа на прво место и се парите, затоа сега му кажа на Каја дека божем сакала да размисли, таа само чека да види дали Халит и Јилдиз ќе се разведат па таа да може да му се врати на него. Искористувачка е, само бара дупка во која ќе се пикне. :envy:

Алихан и Зејнеп се предосадни, требаше да ги тргнат веднаш откако се смирија. :?:

На Nightwish11, Mery92, Tanjamm и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.775
    Допаѓања:
    12.307
    Aлихан и Зејнеп можеби ќе беше подобро да ги тргнат откако ја запроси кај него дома, таман убав крај ќе имаше приказната без трауматското женење со Ендер за глупости.

На Nightwish11, Mery92, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Леле колку глупаво, дури језиво изгледаа вчера Алихан и Зејнеп кога легна над неа на софата....како мечка и леприкон. Ко мачење да им е сексот....

И шо не зеде средство за чистење купатило да го испрска в лице Алихан.... туку него со чаша вода го потури безобразното ѓубре.

На Nightwish11, Mrs.Precious, tinka-mace и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.775
    Допаѓања:
    12.307
    Ааа не, него го сака, за него вода. Инаку, се чудев како така скокна врз неа, и не ја смачка. Вежбале, добро испадна сцената.

На Nightwish11, Mrs.Precious, tinka-mace и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Utre vecer nema da igra serijava..koj ke ceka do cetvrtok:doh:

На Mrs.Precious му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Shakika pocnuva so nejzinata zloba..vi kazav deka Ender ke ja namesti na Yildiz..lele kolku samo e zlobna..a Zerin kakva zena e,padna na zamkata od Ender glupacka..inace sega izgleda Yildiz ke ostane bremena..i zatoa nema nikoj da znae.bidejki nema da ja ostavi Halid da se odbrani..na Zejnep i Alihan im seblizi krajot ke si zaminat vo amerika..

На Mrs.Precious, tinka-mace, princess5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Јас дома имав некакви прекини, од телеком изгледа, и интернетот ми е спор и телевизијата, па не гледав убаво....Што Ендер и Зерин?

На Mrs.Precious и Mery92 им се допаѓа ова.
  17. Uniqpro

Uniqpro Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2019
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    619
    Ендер и префрлаше на Зерин.И` велеше како Зејнеп е паметна девојка,но проста е и не менува ништо од каде потекнува.Исто,не требала да и го даде брошот.
    И Зерин рече:да,да."Не им се допаднаа ниту Античките работи што им ги донесов".
    И нели во најавата ќе и го земе брошот.

18. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Pa vaka..Ender i Zerin bea pokanati na eden priem..iEnder na Zerin i kazuvase za Zejnep deka ze zduruzile dve setri..deka zejnep go saka na alihan samo za pari..a taa zerin na zejnep i imase dadeno eden spomen od majkai..gledam na najavata za dr epizoda deka ke i go zema nazad..ke bidel za Lila

На Nightwish11, Mrs.Precious и Аргентина * им се допаѓа ова.
  19. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.768
    Допаѓања:
    13.317
    Уфф овој Халит во секоја се загледува, вампир стар. Баш ќе ми е мило да нема скршен денар понатаму.

На Nightwish11, Mrs.Precious, tinka-mace и 3 други им се допаѓа ова.
  20. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.942
    Допаѓања:
    34.428
    Шахика ќе му става нешто во јадењето...

На Nightwish11, Mrs.Precious, Mery92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.