Ete koj bil..kojznae dali ke bide dobar..e oja e zaedno izgleda so Shakika..ne veruvam deka taa sama moze da uspee da bide na celo na golema firma..sto znam barem jas taka mislam
Слушнавте денес кога Шахика му рече на Јигит јас брат ми го лажам 35 години, кој знае што мати со тој мажот што и бил, не верувам дека е умрен.
Pa i taa ke vidite deka ke ima znaeno za Jigit deka i e sin na Ender..samo ete imase srejka sto taka lesno i se pojavi pred oci vo firmana..nese macese dago bara..
Зерин навистина претера, а и Јилдиз се расправа пред толку луѓе за туѓ проблем. Никој не ги ценел? Па кој да ги цени, и што покажаа за да ги цени. Ја оправдувам сега постапката на Зејнеп да се откаже од функцијата во фирмата, затоа што ако и го зема брошот, што ли ќе мисли Зерин понатаму. Сите се мешаат во туѓ живот и тоа не чини. Добро е што ќе заминат Алихан и Зејнеп.
Спојлер Не е Поранешен партнер на Халит е. Халит го имал пријавено во полиција и бил во затвор за тоа дотогаш.
Мене ми изгледа дека овој и Шахика ќе се здружат за да го отстранат Халит од фирмата бидејќи штом овој бил во затвор поради Халит, сигурно ќе сака да му се одмазди, јас така мислам.
Најака ми е секретарката на Халид, хахах знае некој што ќе се случи понатаму? Не ми се гледа на турски не рабирам ништо хаха
А дали Шахика знае дека Јигит е син на Каја? Пошто нели во најавата зборуваше со еден човек и му рече дека тој мисли дека Халит му е татко.