Во врска со сменетите гласови, пишав мејл до Канал 5 и ова е одговорот Pocituvana, postojat objektivni i subjektivni pricini za promenata...mnogu ubavi subjektivni, no neubavi objektivni pricini ( korona virus ) Taka , dokolku ne se slucuvaa ovie ubavi i neubavi slucki, glasovite sigurno ke bea istite Ne e privremeno i ke potrae sigurno do kraj na serijalot Ke se naviknes, veruvaj ni Da si ziva i zdrava i cuvaj se! So pocit Kanal 5
Hahahah da..ama da prizname Shakika mozokon i rabotel pobrzo od ender za sekretarkata..sto milo mi padna koga ednas se site protiv Ender..ahhh
Следен одговор на мојот протест Se nadevam pricinata ti e jasna, onaa ubavata. Ako ne se naviknes, ne ja gledaj, barem denes imas izbor, neli? Samo sepak ke ja gledas, veruvaj mi. Најверојатно, актерката што ја синхронизира Јилдиз чека принова, барем јас така сватив. Ама па во другите серии сеуште е присутна. На Ширин сеуште и е ист гласот, ама можеби е при крај серијата, затоа што гледам веќе рекламираат нова......наскоро.
Баш ми е мило што се дозна за Ендер. И падна маската. Како стана Халид Сиромашен.? Од каде Ендер Богата.? Не ми е интересно однапред да го гледам само 1 епизода гледав од третата сезона. Изгледа сплетки ке има.
Mislam deka Kaja ke i bide advokat na Yildiz..dali za razvodot ili za nesto drugo neznam..ama Kaja i Yildiz ama si odgovaraat zaednokamo da bea ke puknese EnderD
Лоша е Шахика.Убива.Се одмаздува....Па уште му се пушта на Халид.Дали ќе се премажувал и сл.Бог да чува. Халид исто така,лош.Правилен опис за него,со еден збор,човекот е ЖЕНКАР.И се додворува на Шахика....катастрофа. Ендер колку е дрска,после сите докази,таа одрекува...Уште го понижува Јигид, "кој бил тој да му покажува,ќе му изнајмеле професор". Па каква врска има ако е ќелнер,разнесувач на пошта во фирма.....ако знае,зошто да не му помогне. Емир,добар другар.Ја прими Јилдиз,и лаже за нејзе.Само и Јилдиз го користеше,ама тој не е свесен. Каја,не знам дали човеков е наивен или е толку добар,што сака да помогне на сите.Најдобар е од сите,на секого сака да помогне.
Халит волот стар банкротирал хахахах баш убаво, така му треба. Ѓубре едно покварено. Ама за Јилдиз не ми е воопшто мило што од ненадеж се збогати така лесно и све му зема. Не е фер, и она какви све не давалавери направи, ќе се праи сеа газдарица јака. А Халит кај беше сместен, у дом или? Не сфатив. Многу некако ја забрзаа серијава, дали заврши сезоната или ја скратија? Шакиха како ќе ја врти Енедерчето хехе топ, нека пати елитнава госпожа, епа не може се по нејзино да е и да си праи шо сака. Ќе се најде некој побудала и од нејзе. Иначе ептен е згодна Шакиха и Ендер и Јилдиз вода може да и носат.Типка ипол е.
Jigit utrevecer ke ja tresne ubavo poglava na Ender i ke padne vo voda..ama taa neznam kako kese spasi..mislam deka ke mu rece Shakika da napravi nesto ne razbrav tiraki..ponatamu Jigit mislam.ke bide zaedno so Lila..
Да,Јигид ќе и биде маж на Лила.Ќе бидат на некоја вечера(во куќата,мислам) и Шахика пред сите ќе каже дека е маж на Лила,и воедно син на Ендер.
Море што ѕвер ке беше Шахика А Јилдиз бре брате само до богатство да дојде,од кај се збогати така брзо Можи Асан тулумби паѓаат сите богати ,со слуги ,со џипови ,вили