Ќе криела до подоцнежна бременост, па ќе ја видел со стомак. Мислам дека на крај на 2 сезона само накратко ќе прикажат што ќе се случи во подалечна иднина а дека ќе има настани измеѓу. Не знам сигурно, така мислам. И овој болен е.
Хехе со Шахика нема лабаво. Ендер како се исплаши коа и рече дека и нејзе може да ја убие без да и трепне око.
Pa cudno taa da izdrzi da nekaze..sansa ke i se pruzese,ama sigurno ke planira nesto..pa zatoa ke odat test da pravat..pa ke ispadne nesto deka ne e negovo..ke vidime sto kako ponatamu..ke ima mnogu spletki.
Антипатична ми е Шахика Тим Ендер сум ја Халит значи не можам да го гледам. Поодвратен глумец немало дефинитивно.
Па и рече на сестра му дека би бил со жена како Јилдиз. И сега имаше понуда за неа, и тогаш Ерим кога беше ранет ја тешеше и носеше на кафе. Абе.... машко е.
Da tocno deka e masko...ama koga ja vide toj prviot den na Ender mu se vrati ljubovta nazad od pred mng godini..ke bese ubavo so Yildiz ama niso ke bide so Ender
Мене па баш ми се интересни да ги гледам дека богати,дотерани.. Ендер со фустаните ме маѓепса!! А не оние сериине што ги даваат по прљави гадни маала,да ти се стужи животот