Ponatamu Halid ke bide ljubomoren na Yildiz..so toj eden nov sto ke izleze..mi padna malku cudno toj da ljubomori starec
Охоо за вечерашнава епизода сте напишале многу мислења, две страни имав за читање. Штета што не можев да ја гледам вечерва, не бев дома. По тоа што прочитав разбрав дека Јилдиз се збогатила, а Халит банкротирал. Ќе сака некој да ми раскаже што се случуваше, изгледа интересно било.
Yildiz pojde kaj Halid vo firmata..ama toj ja izbrka nesakse da ja soslusa..potoa se sretna so Kaja..i zamina vo kancalarija da zborivaat..mu padna zal za Yildiz i pruzi pomoz ama taa ne prifati..potoza zamina dazboruva Yildiz so Ender i Kaja slusna kako Ender ja namesti na Yildiz..i toj zamina damu kaze na Halid..ama ete stigna sekretarkata Sevda..i ja grizelo sovesta kaza deka Ender ja angazirala a ne Yildiz..i taka se dozna deka ne e krivaza nisto Yildiz..amavo narednata epizoda ke bide deka Shakika ja donela sekretarkata..i tamu kaza za koj se zbogati koj se osiromasi
Е како така ќе испадне дека Шахика ја најмила секретарката? И ова последново не го разбрав, кој и како се збогатил, а кој осиромашел?
Ima uste za raskazuvajne..ama nekako mi koci..sve gresam vo pisuvanjevo..mozebi deka od na telefon pisuvam..
Глупава беше Јилдиз, отиде кај Ендер без да обезбеди доказ. Се оди ли без вклучен телефон кој ќе го снима разговорот? Многу непромислено постапи Јилдиз.
Ako ne go ostavese telefonot Kaja nemase nisto da slusne..barem dozna kakva e Ender..pa uste poslina bese..toj nesaka onakvi raboti..ama ete Ender zmijata..
Ендер сигурно не умре? Таа има 9 животи, ништо не и е. Ама кој ќе ја крие? Кога ќе се појави? Шахика прав ѓавол е.
Добро, умре Ендер? Нели ја има понатаму во серијата или грешка сум? Јилдиз криеше од Халид дека е бремена?
Леле во овие две епизоди многу работи се сменија, некако се се случи едно по друго. Халит и Шахика кога имаа време толку да се зближат не знам. Па и уште рекоа на Каја дека ќе се венчаат. Јилдиз кога рече дека е бремена, а кога ја дадоа со стомак, и тоа не го сфатив. А Ендер пак, Јигит ја удри или Шахика?
Секако дека Ендер не умре, нели во најавата дадоа како кај Јилдиз тропна некој на вратата, е тоа мислам дека беше Ендер. Јилдиз криеше од Халит дека е бремена, и кога Халит и Шахика ќе правата забава дека ќе се венчаат, мислам дека тогаш Јилдиз ќе се појави со стомакот.