Yigit ja udri na Ender..ke pokazat ponatamu ke sftaite..ke pomine vreme pred da se pojavit Ender..i Ender ke vide sekako ziva,ama ke bide povredena ke kuca so nogata..
Леле колку е злобна Шахика. А Халид е дефинитивно голем швалер. Ми е жал за Илдиз.Како куче ја избрка.И не треба да го моли за инат.
Нема ли некој линк за гледање. Ептен забавно стана, кој ќе чека. Ова со Ендер вистина ли се деси или сонува некој После и Јилдиз ќе биде во куќата и Шахика. Па Јилдиз Ендер и Зехра ќе станат први пријателки а и мајкаи на Јилдиз ќе дојде кога ќе се породи и за чудо и Ерин и Халид ќе ја сакаат многу. А кога и како ќе дознае Ендер за Јигит многу ме занима.. Иии гласот на Јилдиз промашај на годината
Ама значи ќе преживее.. А зошто ќе се крие и тоа не разбирам? Стварно ги измешаа и ги убрзаа последниве 2 епизоди. Вчера го дадоа за наредна епизода Халит сиромашен,денес ништо од тоа.. незнам што направија. А, и многу ми е жалче Џандер дека и раскина на Зехра Ептен се кјут
И добро, тој Халит толку глуп е, откако Ендер го предупреди дека Шахика убива луѓе, Ендер умира и овој со Шахика се жени? Изгуби смисла серијава, одеднаш Шахика стана двигател, не знам....Иначе шо мафијашка ќе беше оваа, агентури, аристократи убива по странство бо бо....а сељанка обична, сестра на Каја од маалото. Во европските благородни фамилии сите бракови се договорени од интерес, рандом жена од Турција ќе земе некој. Таа треба на султанот внука да е за да дојде предвид.
Уф, мислам дека досега не ми било вака интересно како сега. Во право сте биле, интересното допрва доаѓа.
И ја почнав со нетрпение да чекам следна епизода. А до пред скоро, не ја ни глеав често. Каков пресврт напраи оваа Шахика.
Не умре ама др.ќр мислат дека е.. Да крие ќе им се појави трудна на забава во куќата Ги помешаа сезоните тоа ќе биде понатаму...
Dopara ke ubiva..mislam deka i na eden nov sto ke bide so nejze ke go otruegotovo povejke ne pisuvam..
Тоа што го дадоа во рекламата вчера, кога Халит е сиромашен, сигурно ќе се случува кога Шахика ќе му одземе се. Не сте свесни колку сакам Халит да остане без скршен денар. Никој не му е крив што е дотолку глуп, барем можеше малку да поверува на тоа што Ендер му го кажа за Шахика, ама кога таа ќе му одземе се, е тогаш ќе осети со кого си имал работа.