Prvat gledam vakva serija kako eden maz se zeni po sest pati..dosega nemam videno..izgleda kaj ovo Halid ima nesto posebno
Халит го надмина и Маленко во бракови уште сега, а камо ли за понатаму. За серија не се имам волку замарано уште од времето на ‘1001 ноќ’. Ендер ја снајде малтене сличната судбина од некогашна Руби, ама да видиме каков пресврт ќе има тоа за неа и дали ќе се смени на подобро. Гласовите на Јилдиз и Шахика - big dislike, ама ќе се навикнеме. И Алихан на почетокот беше синхронизиран од друг глас, па го сменија - ако се сеќавате, ако приметивте. Затоа најубаво е воопшто да не ги синхронизираат серииве, нека си одат со превод доле и готово.
Ni karakter ni lepota..ovie i epten zabegani se gledam i novata kese bakne so nego..Yildiz dosega nemav videno da se bakne
Онда имало нешо поише од бакнување. Не се тачни они, ама пусти пари и престиж. Душата ако треба ќе си ја дадат... Дно дна.
Jas pogresno odgovoriv..sakav da pisivam na javnost..dosega ne ja imam videno da se bakne...inace mislam deka e ostanata bremena vecerta koga mu podgotvi iznenaduvane na starecot.
И ставот на Шахика е врв. Телото топ све и стои. Ама после Ендер ми е,зошто Ендер за годините е бомба @Аргентина * имаат нешто изгледа од времето Ендер кога била со Каја. Мислам Ендер рече дека неговата фамилија не ја сакале и го убедувале Каја да ја остави..
Знам,ама многу отров има помеѓу нив. Нека појаснат подобро што се случувало. Сакам оваа Шахика да го зафркава и Џанер “таа убива луѓе, не сакам мојот живот да го жртвувам за животот на Халит“
Јигит ли ја фрли Јулдиз нешто ко глупа во косичката и стајлингот во последно време. Ендер кога беше сиромашна и живееше во таа дупката кај Џанер каква беше наштимана... Халид женење за два дена, мислиш жена не видел. Ќе ја барат децата на Халид Јилдиз во куќата изгледа, од кога ќе им дојде онаа злобата.
Па повеќе е гламур, затоа и се одбрани и ги обелкуваат гламурозно. Нема во серијата сиромашни и да се сведува на тоа...пример тажна жена, не знам кој друг филм..каде се направени сиромашни и облеката е хаос. Ама и тоа е живот и тоа исто се претставува и изгледа добро направено...
Серијава е врв, немам друго што да кажам. Инаку за Халит, која жена би го погледнала ако нема толку пари? И Шахика на почетокот кога Каја и кажа дека ги поканиле на забава кај нив, и таа си кажа што бара со таму со стари луѓе. За Јилдиз да не зборувам она уште од почетокот го сакаше само заради парите. И Ендер секако. А сигурно и другите. Зерин не знам, таа мислам дека била богата уште кога се омажила со него и сега нели сеуште трча по него. Каков старец, лепота и карактер 0. Најубавите жени се тој ги зема ама само заради парите што ги има.
Јас цело време велам дека Зерин него најмногу му одговара... само тој што не одговара на никој оти нема ни изглед ни карактер.. Зерин потекнува од богата фамилија и си има од татко и... и плус го сака цело време си се надева дека ќе и се врати... друго што имам приметено и Јилдиз и Ендер имаат зборено лошо за него, Зерин никогаш, кога и да кажеше некој нешто за него она само го бранеше....
Има свашта да се исподесат. Ми е жал за Зехра кога ќе биде во психијатриска установа и со светла коса ќе биде поубава...