Ќе биде пак разочарана, ќе ја доведе до лудило и ќе биде сместена во лудница. Ќе биде оставена пак. Шахика убаво ќе го среди Халит, што ќе заврши во болница, а мислам дека и на Јилдиз нешто ќе и стави. Па така ќе се појави и тој партнерот на Халит со кого таа секојдневно збори. Со Зехра тоа ќе биде во крајните епизоди..
Да, гледав вчера ама се си мислев ќе се смират.... Серија како серијасо мн нереални работи ама совршено го отсликува тоа што и во реалниот живот родителите и те како можат да ти го зафркнат животот. Мајка и на Зехра оставена, а пак Зехра оставена без мајка, татко и само се жени и разведува, како рече Лила една си оди, друга доаѓа татко и иако вели децата си ги сака многу, сепак секогаш правел поделба помеѓу синот и ќерките и плус него све му допушта, а ќерќиве па не смеат ни да кажат нешто.... и што да научи Зехра од тоа, како тоа да влијае на неа освен вака...
Jas mislam deka Zerin e edinstvena sto go saka na Halid..ama ne za pari..koga se razdeli od Ender taa si pravese film vo glavata deka ke se vrati za nego
Samo i nema od 75 ep..do 74 se Mozno e Shakika da im redi nesto vo pienje ili jadenje..na Erim vodovte sto ke mu napravi?i toa detenceto ke bide za greota kako poludeno..a nisto cudno i na Zehra da ja dovede do taa sostojba.. Nie za Ender vikame losa..ama ovaa e mnogu ubiva
Изгледа ти не живееш во мк па затоа кај тебе се пуштаат. Кај нас ги забраниле дека моментално се емитува тука серијава па да не ја гледаме однапред. А инаку како ја гледаш то серијава?
Eve primer vo nokesnava epizoda Yildiz kese vrati so stomakot do zabi..mislam deka Ender ke i rece..koga kese vrati tamu Halid nema da veruva deka e negovo ke pocekat da se rodi ke pravat test..a i Erim ke misli deka Yildiz ja ima ubieno na majkamu toj ke i stane noki ke saka da ja ubie..Erim nema da bide psihicki dobar..
Џанер ќе биде со Лејла,ама ќе ја сменат глумицата.Шахика ги убива луѓето со тоа што им става отровни капки од некоја течност и тие полека полудуваат и умираат,и никогаш не се дознава од што,само некој орган ќе престане да работи.Дали постојат вакви капки или па само во филм
Не знам за такви капки дали има, може нешто друго во врста на тоа. Ама ако има, охооо до сега колку луѓе ќе беа средени и немаше да се знае..не верувам
Нема врска ова, од каде го вадите инфово? Џанер ќе мисли дека му е сестра Лејла, таа така ќе се претстави, а ќе излегува и со Каја одререн период. Шаика ќе му ги меша лековите само на Ерим, а ќе ги заотрова сите само еднаш, колективно, пред да се појави партнерот. Зехра нема да биди во психијатриска, писателка ќе биди, ќе почни само да пие пак кога ќе ги изгуби Халид парите и ќе сакаат на рехабилитација да ја испратат, ама ни тоа нема да биди во трета сезона, можеби во новите што треба да излезат понатака. Фрагментите поназад се мислам измешани со од други серии.