Е кога ќе се разделат Халит и Шахика? Кога ќе остане тој на улица, заедно ќе бидат? Затоа шо Шахика ќе била сопственик на фирмата.
И тоа ќе биди Спојлер Ќе оди да ја дружи Зехра за да си ја промовира книгата, ама ќе го утни студиото таму, па ќе ја вработат за презентерка на временска прогноза. Таму и кашичката ќе си ја испромовира. Спојлер Не, Лејла ќе биди актуелна тогаш, т.е непосредно пред да изгуби се, неа ќе ја избрка, па ќе му се врати таа да му се изнасмее во лице и да му кажи дека не вреди ништо сега
ОК, на темава така прочитав, дека Шахика ќе стане доминантен сопственик, ама инаку било. А овој Халит досега требаше веќе да изгуби се, кога го донесе Каја од Лондон да му ја среди фирмата се издаде дека е неспособен и да завршеше серијата.
Спојлер Ќе биди, ќе ги наследи таа акциите од Надир, пак вдовица ќе си биди кутрата Со стари трикови .. и непостоечки брак Ајде нема да ви биди интересна после, не пишувам повеќе
Леле Јилдиз колку е глупичка Шахика ми е одвратна Халит тежок човек ,нема љубов во него и патење по жена ,сите му се исти ,гад . А Јилдиз ке му каже ли на старецот за бебето
Нема тело, чевелот ќе и го најдат само. Спојлер Шаика во тоа време била со Каја , мислам дека и на безбедносни камери ќе речат дека ја имало, не се сеќавам точно, но Каја ќе сведочи дека била со него за времето кога Ендер ја снема. Рандом човек, кај него ќе биди за времето додека ја нема и ќе и помага да закрепни.
Луѓе јас сум за да коментираме само епизоди овие што се сега, да не го прерасказуваме понатака за да биде поинтересно.Не сум многу за унапред да знам.Не е интерс така.
Ендер одвратна стана. Со она нејзиното Б БАЈЈ и ХАААЈ вештачко претера. Да живееш од интриги, мора да ти фали нешто.