Па отруен е. Им праќа луѓе Шахика да ги трујат. Така го тера и Јигит мајмунот да го труе Ерим. На темава пишеа дека ќе се врати.
Овој Јигит е таков лингур. Можеше да и каже како човек на Ендер, а не вака да крие. А и оваа Шахика што злобна жена ќе беше... Каја не изгледа како воопшто да се замара за смртта на Ендер, нели ја сакаше. Чекам Ендер да се врати и да ги видам реакциите на другите.
Zehra ama me nervira...radosti e sto tatkoi kese zenel so zena kako sto bila kako niv..sto i falese na Yildiz..
Јас се изнервирав што ја смениле Лила и дали некој знае зошто раскинале со Емир,сум пропуштила ли нешо? Ендерче уште не ја покажаа,реално фали и покрај се што правеше насмеана си беше барем,а оваа Шахика мислам дека злобата до дома ми ја пренесува. И многу мрачна фаца е.. Како и да е,сега филмов како да се врти само околу неа така го направија..
Не ми е интересна оваа Шахика. Јилдиз и Ендер ми беа покул некако. Јигит ми е неподнослив. Знае дека сигурно Шахика за добро не му ги даде капките и па ги дава на брат му. Жал ми е за Ерим. Па и нема да му даваат со Џанер да се гледа, дали овој Халит е сериозен? Слуша некоја туѓинка како да постапува со син му...
Мене Шахика ми е многу злобна, но неможат да ја провалат бидејќимногу се умилкува. Таквите како неа се тешки за провалување. Само џанер ја провали. Сепак Илдиз беше многу подобра од шахика. А Ендер е интригантна и интересна.
Прочитав овде дека ви била убава онаа Шахика. Нема ништо убаво таа. Многу ми е грда. А на Јилдиз на врата кој и се појави?
Нели. Ич не ми е убава Шахика... Не ми е женствена и одвратна негативна енергија шири. Ендер и Јилдиз према неа преубави ми се.
Ender bese na vratata..ender ke ja nema sega vo dve epizodi..i mislam taa i rece na Yildiz da se vrati plan imaet napraveno tie dve..
Поубава ми беше Шахика во претходните епизоди, имаше некој шарм, ама денеска ептен грда ми беше. Ендер и Јилдиз може вода да и носат на Шахика, толку злобна, толку немилосрдна, убиец, за сплетки и нема рамен, а во истовреме така знае да изглуми финоќа пред другите, немам коментар веќе... Не ги жалам ниту Ендер, ниту Јилдиз, единствено жал ми падна многу за Ерим.