Шахика е премногу злобна. Она не е ништо во споредба со Јилдиз и Ендер. Тие две само интриги правеа и на крај памет немаше да им текне да убијат некого како Шахика. Мене некако со нив поинтересно ми беше. За Ерим ми падна многу жал. Дури во еден момент и ми се насолзија очите додека беше таму на гробот на Ендер. Јигит пак, со каков ум му дава некакви си капки кога гледа детето во каква состојба е. Ццц Иако Шахика му рече дека од тие капки ќе му било подобро (што секако нема да е така), јас би имала грижа на совест, како бе така може да му дава капки за кои не знае какви се. Да можат да разберат каква е Шахика, добро ќе е. Но тие што највеќе се умилкуваат и што глумат дека се добри, е тие тешко се препознаваат какви всушност се.
И мене Шахика ми беше поубава на почетокот кога се појави во серијава. Ама сега по тие работи што ги направила, и мене ми се одмили. Човек како може да биде дотолку злобен не знам.
Јигит ептен ѓубре расипано испадна. Од позади грб бе и се закачи и ја мавна. Место ко чоек да земеше да се соочи со неа, не викам да и прости и да ја сака после се што му напраила ама со ова си докажа дека е кукавица. Газдарицата Шахика ќе нареди и одма слуша, убаво го нарече она потрчко, а не е свесен колку само го понижува, заслепен од злобата и желбата за одмазда од што е. Го сакал Ерим и не сакал да му се случи нешто, како не бе, се виде колку го сака. Лешинари двајцата.
Е ако биде во врска со Лила само заради тоа што Шахика така сака и на крајот ако ја остави, е тогаш навистина ќе испадне едно големо ѓубре.
Вчерашната епизода не ја гледав сум пропуштила ептен дешафки. Ако може некој да ја раскаже случката како исчезна Ендерче?
Ерим и Ендер седеа во дворот и Ерим отиде да си земе палто дека беше ладно и рече дека ќе се јави на еден другар. Тогаш дојде некој и ја удри Ендер по главата со едно како дрво (после тоа кажаа овде дека Јигит ја удрил) и откако ја удри таа падна во морето и толку, после тоа само штиклата и ја најдоа. А всушност неа ја нашол рандом човек кој и помогнал да оздрави.
Jas za moment pomisliv deka Yigit nema da ja poslusa na Shakika za kapkite..ama koga vidov kako mu turuva,sjm zgresila.. Inace mi ja menee mojata Lilus..poubava bese od segasnava,sega nametie malo devojce..sto snam takva e vo likon kako malo
Да и му нареди против Јилдиз да биде, демек она е убиецот и да ја мрази уште повеќе. На детето и онака му е пореметена психата, сеа уште толку да одлепи со паметот и да стане агресивен. Нели виде како и се втурна, ќе ја истепаше таква бремена.
Обезбедувањето на фирмата беше. Бидејќи Халит ја избрка кога дозна дека Ендер ја намести Јилдиз во врска со новата секретарка (Севда мислам се викаше.)
Мислиш на Јилдиз ќе плачи или бебето ќе плачи? Спојлер: Ако мислиш за Јилдиз Ќе и го замени Шаика на болница со друго бебе
A daa taa scena ja gledav mnogu ke place Yildiz..tazno e tue..posle mislam ke go najde Halid..toj ke go drzi vrace i mislam deka ke bidatvo stariot stan od Zejno.