Само некоја епизода, ќе се врати па во старо издание. Мило ми е што Ендер и Јилдиз конечно се на иста страна. Секогаш си мислев дека може добро да се дружат. Овој Халит џабе праи деца коа само жени брка и не се замара ич со децата. Го остава цел ден сам Ерим и си праи свршувачки. Загреота. Одамна толку не ми бил одвратен некој глумец.
Ми фалела Ендер епизодиве(иако е лоша).Со нетрпение чекав да се појави,но,кога ќе се појави пред сите кој знае колку бомбастично ќе биде.
Халид,предрасуди има некој против половите или? Што има врска дали детето е машко или женско....Ама кога го слушна полот,одма се насмеа.Бод да чува е.
Kese pojavi kun epizodata od vtornik..gledam na turski epizodine se pojavuva krajot na 49tata..ke vidite kako ke dojde..ama tue pakke mi bide zal za Erim..ke bide kako poludeno
Третава сезона хаос. Ја смениле глумицата Лила. Ги смениле гласовите кои ги синхронизираат Шахика и Јилдиз. Влезе Шахика во серијава и направи пресврт. Можеби да ја паузираа и кај нас малку подобро ќе се прилагодевме сега, вака за една вечер ни дојде бум.
Мене па интересно ми е, да ја прекинеа ќе беше досадно. Не им давај вакви идеи, шо ќе праиме цело лето.
Ја исто очекував да ја прекинат пошо Канал 5 и све е можно. Ама ете ја откупиле значи цела сезона. А оваа третава шо се снима, којазнае колку време ќе чекаме да ја дадат тука кај нас. Поарно нека ја доснимат цела и нека ја откупат после, не да прекинат ко шо знаат и ни трага ни глас од серијата како што направија со многу други.
Четвртата мислиш. Ќе ја даваат сигурно зошто имаат многу гледаност овојпат. Одамна не се коментирала толку некоја серија.
Neznam dali zabeleza nekoj,narakvicata sto i go podari Halid na Shakika i bese pregolema?mnogu e slaba.za moj vkus
Lele neee kakvo prekinivanje..a sto ke gledame..dosadno i vaka e so virusov..uste serii ako ne gledame kese zbudalime
Па да малку поише е слабичка ама добро тело држи. Ендер подамско и елегантно држење има, ама оваа некако дали дека се фрцка само, таква е впечатлива. Без шминка и без убава облека би била никој и ништо и не би ја забележале ама тука у серијава стварно е ептен стегната. А Јилдиз многу слатка ми е вака со мешето.
Шахика или како и да се викаше ми е ко удрена со мокраа чорапа... а Зехра не ми е толку лоша , желна е за внимание а не го добива ни од татко и ни од друѓите, сите ја искористуваат и таа само така се брани со зборови а нема наштетено никому нешто посебно , татко и им купува дијаманти на жените нови еден куп, а сонејзе не сака да помине ни пола час за книгата.
Знам за тоа дека се појавила кај Јилдиз. Ама така и го дадоа ликот или? Пошто сте пишувале каква била.