Да и го имаше ликот.Беше исцрпена, постаро делуваше, куцаше и не беше воопшто средена.Како да не беше Ендер.
Sigurno koga ja udri Yigit po glavata i se ima sluceno nesto..i rakata isto i bese fatena..ne e istata Ender..dali mozocen udar e imana..ke dozname koga kese pojavi
Malce ke pocekame dur ja dokrajcat.mora da ja cekame use sestata zena na Halid..pa ako ima uste 4 sezona..nisso cudno i sedma
јас гледав во следната епизода ќе појде некоја кај џанер и ќе му рече дека таа му е сестра. Прво помислив дека ендер ќе се врати ама во стил за да не ја препознаат вистина,со Елиф беше така. Кај ја претераа со сезони па сега којзнае колку имаат направено. И пак прашање е дали ќе продолжат да ја даваат,затоа подобро нека не ја прекинуваат.
Ама Елиф и оваа нема споредба. Елиф за нигде беше, на почетокот интересна после ама ја отупеа, па и ко шо читав и глумците ги смениле, сите им избегале. Таа беше најдосадната серија, може и уште се снима, кој ги знае. У Босна била доста гледана демек. Добро шо ја прекинаа тука.
Pa da taka kazaa..taa se vikat Lejla..ke bide so Halid zaedno..ama dali mu e vistinska sestra neznam..mozno e polsusestra..ke vidime
Да стварно, се појави таа типката и му рече сестра сум ти, Лејла Челеби. Значи сеа старово аро и со сестра и на Ендер ќе се заплетка. Бре шо манијачиште ќе беше.
Зехра е добра. Малце нема карактер ама тоа рака под рака оди често.Можела и татко и и сестрата и браќата и Зерин и Ендер да ги мрази, но таа си го сака семејството и тие две маќеи ги поштува и сега Шахика.Добра е и затоа мислат дека е глупа. Јас не гледав од почеток и не знам зошто Јилдиз и нејзиното семејство никако не ги поднесува, кој прв почна, ама кога загледав, Јилдиз и правеше сплетки со Кемал. После кога Зехра се разведе и и беше најтешко, Јилдиз организираше моминска вечер за сестра и џуџето дома За венчавка шо не се случи и Зехра ја нервираа, бљак....безосетни простачи. Па ко слезе Зехра долу пијана, Јилдиз и се смееше. Ама ете и со Јилдиз ќе се здружи најпосле. Шахика е мн шармантна, зошто и замерувате на Зехра што и се допаѓа, нормално е тоа.