https://www.instagram.com/p/CC9HZuppv7N/?igshid=gzftldjd49ql Можеш да го погледнеш видеото на линков, тој ја удри. Каков психопат.
A znae nekoj dalo ke bide istiot termin na serijava ili ke go menat?posto gledam nova serija pocnuva od utre,a tazna zena ne zavrs?
Мислам дека ќе биде истиот термин, бидејќи она е последна, ако прават нешто мислам дека ќе прават измени напред кај Ранети птици или Тажна жена. И мене ми е чудно, Тажна жена не заврши а, од утре почнува новата серија.
Да, добар е терминов на серијава, кога не сум дома и кога се враќам, понекогаш ја фаќам серијава малку при крај.
Секогаш за први епизоди на нова серија прават "финта". Односно ги пуштаат мога играла некија друга серија со голема популарност. За да ја загледате и оваа Претпоставувам дека ќе направат некоја рокада или пак јаболкото ќе го даваат уште покасно за чекајќи да ја загледаме и оваа серија.
Ендер како ќе му прости на тоа детиштето Јигит. Па не да ти е дете што сака нека биде, ќе умреше поради него. Новата Лила крш, гласот на Јилдис како од али експрес, Зехра е дефинитивно нај лабилната личност. Со оваа Шахика дали ни ја потценуваат интелегенцијата па кој може да е толку слеп на нејзиниот цинизам. Ова дека ќе го заменат на Јилдиз детето не го знаев ама едвај чекам да се појави и Ендер и двете да се пуштат во акција ќе бидат забавни. А како ќе прекине врската на Халид и Шахика? Баш ме занима.
Џабе му интелегенција на Јигит кога толку лесно манипулира Шахика со него, си го труе полубратот, се обиде да ја убие мајка си, кога ќе видиш уште полош е од неа, во право е и Ендер што не го сака вака незнаејќи дека му е мајка, постојано се наметнуваше, држеше блискот, дрско се понашаше
Да, немаше потреба да ја чува оваа тајна. Кога веќе ја најде Ендер, требаше да и каже дека и е син и да се соочи со неа, а не сега со Шахика илјада сплетки и интриги направија.
Мислам дека тој сакаше да и каже на Ендер,но кога виде како таа се однесува со него,колку е дрска,реши да и се одмаздува(зошто го оставила,и го боли како се однесува со него,а како со Ерим).Па затоа и направи договор со Шахика. Иако најубаво ќе беше да ја каже на почеток вистината,ништо немаше да биде вака(но не ме чуди,серија е во прашање,ако не направат некој пресврт нема да биде "интересно").
Намерно не го ставаат, однапред да не го знаеме распоредот, туку да чекаме вечер да видиме како ќе ги распоредат сериите, па уз пат да ја загледаме и новата Нејзин син е
Леле Халид.. Дури глуп. Во целава серија повеќе се бави со нови жени, нивни задоволства и проблеми на не дозреани ќерки отколку до бизнис. Море само Ендер за него..сега со Јилдиз ептен ми е мерак да го уништат
Сите по неговите пари трчаат.Сите жени му се разлика(во години,па дури и во финансиска гледна точка).