Имале ист татко, кога ги оставил Џанер и Ендер, се оженил со мајка и нејзина. Исто така ги малтретирал и нив..
Мислам дека Халид непотребно и' се истура на Зехра(што вели таа "тиквата повторно пукна на нашата глава" ) тој ако е нервозен,не мора да се нафрла. Па уште отиде кај Јилдиз,уште еднаш да не и се повтори да ја растажи Шахика,како светица да е. Каја е навистина добар,штом ја прими полусестрата на Џанер.Искрено мислам дека немаше да ја прими(колку и да е добар),ама му се допаѓа Лејла. Рекоа Емир ќе дојде да помогне,Емир нигде не се појави. Ми се допаѓа кога Зехра и Јилдиз се блиски. Ендер ќе направи пресвт.
А и овој Џанер глуп. Му доаѓа некоја му вели сестра му е, тој и верува. Треба да е свесен дека Ендер е богата и дека има измамници. Јас реков, на негово место ќе ја избркав. Чија беше куќата каде што Јилдиз живееше на село? Таа вода во очи нема, од кај излезе куќа? Зерин зошто не ја канат на забавите, посмешно беше порано ко доаѓаше на секое и се надеваше на Халит.
Навистина, каде е Зерин? Ја тргнаа и неа? Искрено се се врти околу Шахика и ми е досадно, ко божем којзнае каква фаца е.
Па ја тргнаа, мислам дека уште ќе ја даваат ама многу ретко. И Хакан го тргнаа ама се знаеше тоа, и онака само Алихан и Зејнеп го приврзуваа во серијава, само со нив се занимаваше.
Ako prodolzat novi licnosti da izleguvaat tokmu ke ispadne kako nova da e serijava,sve novi ima..i plus 4ta sezona kese snima.kojznae vo taa kolku ke ima novi..i Halid kako ke prodolzi ke bide uste ziv..ke prodolzi da se zeni
Подобро ќе им биде пред Нова година, на полусезона да заврши серијата. Или порано најдобро. Ерим проба да ја убие Јилдиз на спиење, го спречија. Шахика му рече на Халит требало да ја избрка Јилдиз. Шахика и купи облека на Јилдиз, и даваше милостина, Јилдиз ја одби. Јилдиз направи забава за елитата дома и ги пречека во селски фустан, со пластични чаши и сендвичи, па сешто им изнакажа, дека не и дале пари за подобро, дека ја држат заклучена во куќарката, дека е девојката на маж и современа и не и пречи да живее со нив....Зехра се вадеше, Јилдиз и рече да не се срами поради татко и, да не лаже ....и новинари имаше, Јилдиз им ја рекламираше книгата на Зехра....ко дојдоа Халит и Шахика новинарите ја прашуваа Јилдиз како се согласила на ситуацијата....таа рече, прашајте ја љубовницата на маж ми, јас бев тука од порано....па и се нафрлија новинарите на Шахика, Халит ги испрати да си одат....Шахика збесна.... Халит и викаше на Јилдиз, ама дека трудна, на Зехра се истури. Каја ја вработи таа Лејла.... Џанер му кажа на Каја дека Шахика и Халит ја мачат Јилдиз, ја заклучуваат, демек да поразговара со сестра му....Каја се шокираше и ќе оди во наредната епизода да зборува.... Шахика му најми женска на Јигит за Лила да стане љубоморна и така.
Ako ima gledanost mozno e da prodolzuva..ama bez ovie likovi sto znam. A da prasam koe e ZABRANETO JABOLKO vo serijava?naslovot taka e..