Малку измешано е ова со бременоста на Јилдиз. Од каде испадна бремена сега? Ама сепак Ендер добро си ја заврши работата.
Ех убаво тогаш. Среќа што ќе преживее. Најубав ми е, сакам што можно подолго да го гледам во серијава. И само што беа среќни веќе со зејнеп ете пак некој проблем имаат, колку ужасно. Јас мислам дека се договараат со докторите де ендер ќе најде начин да открие де јилдиз се договара со докторот да каже намерно дека е бремена па затоа и не е јасно многу е измешано. И двете си одмаздуваат една на друга и двете ништо не дпбиваат пак се караат пак се смируваат. А Халид оди со двете истовремено.
Вака на лик изгледа совршен и привлечен, ама и тоа што велиш ќе е и понатаму психопат како и секогаш. Не ќе има среќа зејнеп.
Ама и Хира ја претера. На sидот од зградата на Зејнеп нели имаше пишувано во врска со неа. На Алихан саксиите со цвеќиња му ги искрши. И сега ова со авионската несреќа. Ко којзнае што да и направиле.
Може била бремена, но не знаела и правеше местенки да и дадат крвна слика од друга бремена жена, а и нејзините ќе завршеле работа А што очекуваше Хира од два дена познавање да ја бара за жена? Секој ако реагира вака на неверства кај ни е крајов Психопатка е, се чудам како завршила за пилот ова треба од орва да падне на психолошки тест. И го уништиле живото бе како да одеа 5години и да и направиле не знам ти што... Улава работа.
Претера навистина. Заврши една ноќ в кревет со него, плус можеби таа се нафрлила, нели самата го покани да излезат и сега и го уништиле животот. И таа трча повеќе по парите, отколку по него. Во серијава богатите ги гледаат сиромашните како да се шугави. Пример тоа што Алихан му даде отказ на Емир, само затоа што излегол со внука му која е богата и тоа што Зерин ја викна Зејнеп во кафулето за да ја понижува. Мислат дека ако се богати, можат се да купат. А Ендер додека троши енергија на глупости, може да почне да работи, и да биде независна од Халит. Патем и Ерим не е негово дете. Инаку, Алихан е психопат, има сериозни психички проблеми. Ќе видите.
Добро, уште истиот ден кога се дозна дека се венчале Алихан и Ендер, вечерта таа му потпиша нешто. Тоа значи се разведоа истиот ден? Знае некој?
Каква среќа имала Јилдиз, да се чудиш. Значи сега е навистина бремена Кога се случи ова со авионската несреќа си помислив дека Зерин барем малку ќе се обиде да покаже почит спрема Зејнеп, но нема да биде така изгледа. Уф, женава многу ја мразам, па какви фаци прави кога нешто не и се свиѓа, ауу И се промени и намерата на Ендер а, значи сега крои планови како да му одземе се на Халит.. Леле ама како се предомисли, мислев дека сега навистина ќе се обиде пак да и го убие бебето на Јилдиз
Мене само не ми е јасно како ќе го убеди Алихан да се венчаат и како тој ќе прифати? Што тој човек ќе објасни на Зејнеп? Гледам за да го видам тоа. Вакви работи се простуваат само на филм, во реалноста тешко. Жал ми е за Зејнеп.
Епа јас мислам дека Ендер ќе го убеди Алихан да се венчаат бидејќи нели таа во синоќешната епизода рече дека ќе најде се што Халит има работено, па мислам дека ќе најде нешто што и ќе го интересира и Алихан и ќе го искористи да се венчаат па демек да му се одмаздат. Така мислам, инаку не знам дали ќе биде всушност така. Алихан е мнгоу ненормален, значи само што ја врати Зејнеп назад, сега не ми се верува дека пак ќе ја повреди. Ццц, одвратен е...
Да, таткото на Ерим ќе биде во контакт со Ерим, случајно, и тоа ќе ја вознемири Ендер. Сите планови неа ќе и се пореметат. Џабе кове планови нон стоп, не испаѓа по нејзино.
Или часовникот на Халит ќе го потсети на љубовникот на мајка му, па ќе оди на гробишта, па ќе збори дека ќе се одмазди. Не знам што се случило со неговите, дали татко му ја убил мајка му или нешто друго, не знам. Ќе збесне на гробишта Алихан, лудак, вистински, така што кога ќе се венча со Ендер, јас како што видов само си молчеше, не трчаше по Зејнеп да се објаснува.