Здраво. Сакам да кажам дека кај нас тек сега почна по турски третата сезона и ќе има многу сплетки и серијата ќе стане уште поинтересна. Вечер во Турција излегува трејлерот за четвртата сезона која што моментално се снима во Турција, а таму ќе почне да се емитува од септември.
Како Шахика дојде кај Халил дома? Изгледав 4 епизоди ептен ми се свиѓа,вечер едвајчекам да гледам. И кој ја бутна у вода првата жена?
Првата жена на Халид во вода ја бутна Јигит,ама тоа ќе се разбере малку подоцна. Кога во вечерашната епизода ќе се појави Ендер,ја обвинува Шахика со цел да се спаси од неа,а фактички пред Јигит да ја бутне тој и кажува дека и е син и ја удира и така Ендер него го штити,а Шахика ја приведуваат. Ќе биде спектакуларно
Имаше забава за нешто не знам по кој повод беше, и Зејнеп и Алихан беа тука и Шахика тогаш дојде на забавата во вилата со Каја и Халид одма ја примети, оваа се правеше нешто демек збореше на друг јазик и на Халид толку му треба И после она намерно доаѓаше почесто на работа кај нив, па он ја покани на вечера и така..
Фала ви многу Уште од прв пат кога ја видов Шахика знаев дека е расипана и на живци ми иде едвајчекам вечер.
Вечер крај на 49та епизода и тогаш ќе се појави Ендер, на самиот крај на епизодата. Има 74 мислам, ама рачунај дека канал 5 ги цепкаат една епизода минимум 2 дена така да..
Многу почна да се чатали оваа Јилдиз, порано ко исплашена беше. Знае дека Шахика и Јигит се убијци, оди бремена под ист покрив со нив, ги провоцира. Да не мисли бебето што го носи во неа има супер моќи Ендер и го има испрано мозокот и толку и треба.
Моментално се само 74 епизоди,да не ги заборавиме и новите од септември што ќе се емитуваат во Турција
Мене Јилдиз ми беше симпатичен лик порано, во новава сезона ме иритира. А за убава, најубава е, да. Шахика ко се појави беше покул, сега глуми мајка тереза.
Да ама кај нас секако ќе прават пауза кога ќе заврши третата сезона, не верувам одма да почнат и четвртата да ја емитуваат.