Пак околу Ерим се врти се како кога беше ранет, досадно е. Халит колку е терсене, само да вика по некој. Изгледа бил единец разгален.
Да, таа ќе да е. Ама не знам зошто лаже дека е сестра на Џанер и Ендер. Ама ако, да дознае Ендер сигурно ќе ја среди.
Вечер бојкот не ги гледам пак нешто затупеа. Семоќната Шахика е па аман веќе и тој Јигит што карактер е во серијата, невоспитано злобно просто и искомплексирано детиште.
Не знае.. он стварно мисли дека тоа е некаков лек, ама ќе почне да сфаќа. Јас сум до 54та епизода, веќе почна да не и кажува све на Шахика, не го трујат Ерин веќе, се сомнева дека Шахика и го замени бебето на Јилдиз и ја праша ама оваа му кажа дека не би отишла толку далеку. Не и поверува нормално.. Ќе видиме ама нема да потраат игрите на Шахика уште долго време
Имаа мене ми искочи на инста, една од фан страните го имаше објавено. Некој некого прободува со нож и не знам што друго имаше. Ги дадоа Ендер и Јилдиз вака дотерани така да не е Ендер таа позади весникот у затвор. Не можам да го споделам тука дека од инстаграм е.
Мислам дека може да се сподели видеото ако е од инста, може да се види. Имаше споделено пред некој ден, за како Јигит ја бута Ендер во море...