Кога отиде во селото кај Јилдиз и рече дека не сака син и да ја види пред целосно да се опорави, така некако, нооо бидејќи Шахика проба да ја отруе Јилдиз, планот се промени.
Ke videme vecerva kako Yildiz kese izvlece..vidov na najavata za vecerva kako ja fati Halit i Shakika..
Којзнае дали ќе ја избрка оној глупакон ама не ми се верува она туку така да си оди. Ваљда малиов ќе каже дека ништо не му напраиле
Аман не знаеш колку се нервирам! се нервирам што се нервирам и толку се внесувам у серииве демек стварност е се
Шахика ми доаѓа да ја фатам за косата и да ја натепам. И како може да е вака семоќна?? Вечерва дури успеав и да се изнервирам. А Халид, Ерим и остататите заслужуваат никој да не ги погледне откако ќе се разоткрие Шахика. #ТимЕндер до крај!!
Аман све заплетка оваа Шахика,сите ги раскара и се нервирам вака. Ама знам дека Ендер е попаметна,ќе ја победи. Незнам кој ја удри Јилдиз со колата??
Се што имаат во план Јилдиз и Ендер, мора Шахика да им ги растури. Во најавата кога го дадоа тој што ја спасил Ендер, и кога тој рече за каква несреќа прашуваат, очекував дека Шахика го поткупила за да излаже. Глупача некоја. До толку прост човек од Халит немам видено. Нормален човек до сега ќе се посомневаше. Ама не, сите се глупави, и неговите деца многу ме нервираат кога ќе и речат, а особено Зехра "Леле Шахика фала ти многу навистина си многу добра". И Ерим кога рече "Камо Шахика да ми беше мајка." Ауфф
Znaci ovaa ne e mozno sekogas Shakika ke pobeduva..pa stvarno e za nerviranje..mora da napravi negde greska.oti nemozam veke da ja gledam serijava..onaa zena e zlobna..za Halif nemam zborovi kakov covek zatreskan po losa zena
Shakika ke go pronajde..jas vednas sfativ deka mati nesto,uste vo kola koga mu rece na Halit da ja soslusame Ender sto navistina i se slucilo..Erim da ne piese od kapkite nemase da bide onakov ,toj si ja saka majkamu.. Inace doprva ide interesnoto..so bebeto od Yildiz,so spletkite od Ender..edvaj cekam
Па Ерим во право е што и се лути на Ендер до некаде, не дека таа е мајка на годината. Плус под дејство на лекови е. Ама воопшто што не се сомневаат никој во ништо во врска со Шаика и во се што и веруваат
И сега овој Јигит треба да знае дека го трујат и да се откаже чим на тестот ќе покаже така ама овие изгледа ќе го тегнат до крај
Jas da sum kako Yildiz koga kese doznae deka deteto e negovo sto go ima vo stomak..bi se razvedila bez oko da mi trepne..pa ke videte toj kako ke ja moli..star voper..samo i se deri kako taa da e kriva... Bese kriva sto i dade takov sovet neubav na Zehra..i si dobi za toa..ama ne zaslusiva sepak onaka da i se deri..