Како сеа ќе се спаси Енедерче и пропадна планот? Леле колку ми е криво што никој не и верува... За прв пат на страната на Ендер да сум и да ја поддржувам, сите ја сакаме новата Ендер. Срцка е сеа. Шахика стварно не е можно толку добро да глуми и сите за мајка Тереза да ја сметаат... Тие таму сите комплетно се луди бе, готово им го испрала мозокот
Па нели после ќе бил љубоморен стариот, ќе трчал по неа. Ама изглеа нема да го ферма. Е нече мочи ове ночи. Шо мисли тој со сите ќе се заебава.Доста беше.
Ama izgleda kako sto gledam nema nikogas da stapat vo brak Halid i Shakika?ne vidov na niedno video svadba..
Мислев јас влегов во филмот кога ја хејтав Зејнеп глупавата кучка , ама вие допрва се нервирате со серијата охооо. Не ја гледав епизодата од вечерва, ќе видам во репризата шо толку ве налути.
Da ke bide..toj ubavecot sto ke izleze..abe ic neka ljubomori..sto sakam sedmata zena da mu bide nekoja sto ke go tepa..aman veke samo menava zeni dosta e veke
И очигледно е сега дека Лејла не му е сестра на тој (му заборавам име) и Ендер,и побараа сто пати лична карта лаже дека ја забораила
Lele uste so niv da se nervirame..pa toj ljubomoren pa taa ljubomorna..toj psihopat edvaj cekav da si zaminat..ke bide interesno i bez niv
Их па ти у Ендер се сомневааш? Жената е струја. А шо мајка бара уствари онаа Лејла, не ми е јасно? Од Шахика е пратена да праи проблеми?
I jas mislev od nejze..ama izgleda nema da bide taka..taa bara da lovi nekoj bogat..gledas kako mu se potiska na Kaja..taa i ima prateno niv i se tupna kaj prostion Dzaner..ama kako kese zblizi so Halid nemam poima..odsem da ja vrabotat kako babysitter za Halid dzan
Хахах абе каква Зејнеп да ми фали мене, неа сургун требаше да ја пратат галии да весла, не во Америка, кучка една.... што не се врати сега да биде покрај сестра и која е во небрано, туку баш и е гајле....тоа ви зборев цело време за зејнепот....проблемот е шо направија да ужива без да ја изреметат асално според заслуженото....не ми приуштија сатисфакција....
Ендер отсекогаш била најпаметна од сите. Едино ме чуди како порано не се сети дека Јигит може да е нејзиниот син. Цело време се врткаше околу неа, плус во истиот период Јилдиз го истражуваше нејзиното минато, требаше да и текне. Тој ничим изазван на врата и отиде и ја праша каква жена е, не се посомнева. Not so smart after all.
Дечкии ја сум у шоок Да видите што ја чека Шахика ѓаволицата.. Кралицата Ендер се врати дупло попаметнаа Аи колку ми е милоо #ТимЕндер
Мајка и на Лила е тука некаде, ќе ја видиш, таа уште го немаше преболено Халит во минатата сезона 15-20 год се разведени хахахах Мајката на Зехра ја напуштила кога била мала, овде пишеа дека ќе се врати.