Па не им се допаѓале очигледно на режисерите, дали самите глумци или нивните шит ликови и ае решиле да им дадат клоцата. А може па и глумците решиле да ја напуштат серијата, кој ги знае. Иначе да ги планираа као главни ликови, сигурно и таа ќе си го јадеше стапот, немаше да остане неказнета, пошо стварно беше многу заебан и покварен лик. Ја заболе неа за сестра и. Ај небитни се они. Многу ме занима што ја чека Шахика и каков ќе и биде крајот.
Нели покажаа за следна епизода дека рибарот све негира и сите ќе помислат дека всушност сама паднала намерно во морето, зар тука нема да сфати Јигит дека Шахика не е токму со паметот? во колку се денес репризите?
кој би паднал намерно во море за да остане со последици? Мислам, малоумни да се ќе сфатат. Ама јебига, турска серија и се е можно
Taa e Yildiz nisko pagase..a ovaa e Ender..koga ja ostavi Halid bez skrsen denar ne napravi glupost a ne sega..ama glupavi se sto ne i veruvaat na Ender,sega ko e kazuva vistinata
Jas nikade ne ja vidov do 74 epzioda na majkata ld Zehra.mozno pa da e onaa sto ja prikaze na najavata od 4tata sezona so novinata vo raka.
Спојлер: Спојлер Ендер успеа да дојде до скриениот телефон на Шахика И и се јави од тој телефон, Шахика мислам нервен слом доби. И после му се јави на тој Шахика што работи за него (потпишан е како Х у телефонот) и он кажа ало 2 пати ама Ендер спушти. И после на една изложба и Шахика беше таму и он изгледа (барем Ендер се сомнева дека тој е тој ама не е сигурно) и Ендер ги примети дека се допишуваат пошто не можеа од неа да зборат лице у лице И после нему му зазвони телефонот и кога кажа ало Ендер го препозна гласот и после го чекаше да заврши и се запозна со него и закажа средба Инаку Јилдиз со мајката и бебето живеат кај Ендер сега-жива комедија се згазив од смеење. Зошто и како лонг стори ако сакате ке ви кажам ама да не ви откривам све Ама прејако е. И Шахика проба пак да ја намести Јилдиз дека се гледаат со Емир дека се заедно, ама ја изиграа овие сите заедно. И за Лејла приказната почна да се разоткрива конечно.
Спојлер Не знам кога точно ќе го разоткрие, тоа се деси во 54та еп, јас сега 55та ја гледам, пак се сретнаа. Можно е тој да е исто помошник на главниот и затоа да збореле со Шахика, а може е и главниот, не се знае уште. Инаку, Ендер, Јилдиз, Џанер, Емир и мајка и на Јилдиз сега работат заедно, се договараат што како, и се договорија Јилдиз да бара развод од Халид. Каја и е адвокат и направија протокол за развод, она му го однесе и Халид остана со отворена уста, прв пат му се случува некој да сака да се разведе од него Плус му се налути на Каја што прифатил да и биде адвокат на Јилдиз. Кажа демек да го разгледал протоколот и ќе и се јави. Он се премислува, бидејќи знае дека ќе биде тешко да добие старателство за бебето, мало е, ниеден суд нема да одвои новородено дете од мајката. И сега затоа Шахика сака да ги намести дека Јилдиз и Емир се во врска, и му го кажа тоа на Халид, демек сигурно биле у врска пошто нели они кај него живееја привремено. Ама Каја е адвокат и го знае тоа и затоа и кажа на Јилдиз да отидат кај некој друг привремено да живеат дур се разведе и отидоа кај Ендер. Ама Шахика не се откажа од идејата, му кажа на Халид дека ако прател човек да ја следи Јилдиз и да докаже дека се гледаат со Емир ќе можел да ја тужи за неверство и да добие старателство. Глупиот Халид се лутеше прво ама после прати човек да ја следи Јилдиз. Шахика у меѓувреме отиде кај Каја на работа и го начека Емир сам и му кажа демек Халид се сомневал дека он и Јилдиз се у врска и демек ќе прател човек да ги следи и ако случајно ги фатат заедно дека тоа ќе го отежнело раводот и дека судскиот процес ќе се одолговлечел, а она сакала побрзо да се омажи за Халид а и Јилдиз сакала да се разведе и демек им правела услуга што му кажа. И му кажа да ја викне Јилдиз кај него дома навечер за да и го каже тоа, пошто вака не било сигурно, и никако да не и кажува преку телефон пошто Халид им ги прислушкувал телефоните (уствари целта е човекот што ја следи Јилдиз да ја фати дека иде навечер кај Емир и планот на Шахика да се оствари). И Емир и кажа демек добро и оваа си отиде. Арно ама Ендер не пие нафта Одма сфатиле што сака да направи Шахика и се договорија, мајка и на Јилдиз од задната врата отишла со бебето кај Емир дома, и децата на Халид ги викнаа, они кажаа дека ќе идат да го видат бебето ама не кажаа у која куќа (пошто нели сега кај Ендер живеат овие, а ги викнаа да идат кај Емир дома) и Јилдиз искочи навечер сама и отиде кај Емир а овие веќе беа таму сите, и човекот што ја следи Јилдиз му се јави на Халид да му каже и овој отиде таму бесен и кога ги виде сите И у тој момент ја даваат Ендер како злобно се смее И планот на Шахика пропадна у вода Инаку Ендер прати цвеќар у вилата кога Шахика излегуваше од дома и он и ја пребара собата и и го однесе телефонот на Ендер. Лејла била омажена за некој психички болен маж и ја заклучувал у соба цело време и избегала, и Лејла (стварно постои Лејла што им е полусестра на Ендер и Џанер и другарка и е) и она и кажала на Ајше (така се вика девојката) да отиде кај Џанер да се претстави како Лејла и да каже дека им е полусестра за да и помогне и да и најде работа. И ги кажала сите информации за татко им и све тоа за да не ја откријат. Арно ама маж и на Ајше ја нашол и отиде кај Каја и се дозна све ама Каја сфати дека овој е психопат и она све му раскажа и он и кажа дека ќе и помогнел да се разведат. Шахика го натера Јигит да ја убеди Лила да се омажи за него скришно, овој одби ама она му кажа дека ако го направи тоа ќе му кажела кој му е татко и будалава прифати и стварно ќе се земат со Лила. Ендер успеа да го подобри односот со Ерин. Зехра и циркусите со книгата Шахика му ја има озвучено канцеларијата на Халид и он кога ја викна Јилдиз по втор пат за протколот и кажа демек да пробале пак, да не се разведат и Јилдиз кажа ќе размислела, ама нејќе да прифати да се врати и сега Ендер ја убедува, пошто ако се врати она Халид ќе мора да ја избрка Шахика. И Шахика го слушна тоа (у меѓувреме фирмата на Халид е пред колапс и он се нервира цело време) и Шахика му кажа дека ќе му направела изненадување после кое никогаш нема да помисли да ја остави. И му кажа дека му нашла спонзор што ќе му помогнел финансиски (демек некој од пријателите на нејзиниот покоен сопруг што прифатил да работи со Халид). Тоа ќе е ваљда главниот Шахика што работи за него, или пак овој човекот Ендер што се сретна со него. Ќе видиме, толку за сега. Идам да ја догледам 55та, извинете за рефератов ама не можев пократко
Нема да читам во темава затоа што ми се допаѓа серијата и сакам да си ја гледам. Дојдов само да кажам дека ја обожавам Ендер. Поточно нејзиниот стил. Врв ми е. А и убава жена е.
Штом заврши Тажна жена па сега сигурно ќе си ја вратат серијава да ја даваат по еден час, оваа недела не беше добро, едвај 40минути ја пуштаа.
Фала ти Јас ја гледам редовно, ама и кога знам што ќе се случи, пак ми е интересно и возбудливо при гледање