Па харем си праи чоекот. Џабе модерни, современи ова она коа уште се у 16 век заглавени од овој аспект. Мажот глава на семејството, има право на се, неговот збор е последен, а жените и ќерките нека ќутат и немаат право да приговараат. Ама среќа и тој се погодил глупичок па го мотаат и они, не дека цвеќе за мирисање се и цурите, најчесто сплетките они ги прават ама не разбирам стварно што толку трчаат по него, па не е единствениот што има пари.
Шахика да не е најмена од тој Надир реално не би го ни погледнала Халит. На Јилдиз на почетокот и одговараше кога тој трчаше по неа и ја бранеше од Ендер, и онака таа само чекаше да најде некој богат и да се омажи, а дали ќе беше некој млад или некој старец тоа не и беше гајле. За Ендер баш и не знам ама секако и таа за пари била со него, ама и нејзе и се здосади на почетокот имаше љубовник и нели постојано кроеше планови за да се разведе од Халит. За првата жена не знам, не ја спомнувале. Ама мислам дека од сите, само Зерин го сакала онака искрено. Таа и пред да се омажи со него била богата, и тој иако смени уште две жени по неа, таа сеуште си има надеж дека ќе и се врати.
Значиии нема логика ова што го пишуваш и пак ме враќаш на истото.... каква самоодбрана кога тој не ја напаѓаше туку си седеше во дневна??? Неа ќе ја најдеа секако а нему не му беше добро и не требаше таа да излегува од соба да го задева. Душа беше он, осетлив, а таа него го посрамоти пред светот.... и не ја натера никој со сила на веридба, туку сама му предложи брак, сети се дека не му се веруваше и ја праша дали е сигурна. Зошто му даваше лажни ветувања цело време и ден пред свадбата ако не е себична злоба? Тој си имаше репутација на опасен и строг, шо џуџето комплетно ја сруши, ако нервите му биле тенки - поради тоа попуштија, што не морало да се случи никогаш во животот. Ова објективно. А то последното шо си пишала субјективно ќе ти кажам дека конкретно Диндар да ме киднапира никогаш не би му фрлила киселина во очи, пре би го “силувала“ во освета шо сакам да му правам на оној актер.... не ме чепкајте на таа тема....
Јас ги гледам на гугал, ќе напишеш yasak elma bolum и епизодата која сакаш да ја гледаш и ќе ти излезе. Јас само овде можам да ја гледам. На другите што постирале овде не можам да гледам, се појавуваат многу реклами и многу ми кочи после не можам телефонот да си го оправам.
јас ја гледав на линкот што го пратив тука, сега ја гледам на едно друго, пиши yasak elma english subtitles и ќе ти искочи прво еден турски сајт пишува turkish123 така нешто беше, како ова што е 123movies и ова е такво само што е со турски серии
Нека го сменат мене Ерим ич не ми се свиѓа (ни ликот ни глумецот ) веројатно е до глумецот, може боље ќе биде со некој друг.
Мене сладок ми е Ерим, си има и тој некои жолти минутки, ама тоа е што потпаѓа под влијание на другите, лично мене новиот глумец ми е ужасен, ама ај ќе видиме како ќе одглуми
Како нема да свати Халид па како што гледам на јутуб Шахика не живее кај него и Јилдиз е таму. Па што требаше и оваа Лејла да се појави, за да не прават побудали ли.Каја толку наивен го направија што оди накај глуп...а само него за паметен го рачунав во серијата.
Шахика е најмена од тој човекот со кого постојано контактира, тој му бил деловен партнер на Халит во фирмата ама нешто се случило и Халит го пријавил тој Надир се вика и тој лежел во затвор поради него, и сега кога излегол сака да му се одмазди, а Шахика е пратена од него да го заведе и да го оддалечи од фирмата за да банкротира. А Шахика и Ендер не се поднесуваат една со друга, затоа што Ендер знае колку е злобна и затоа и не ја сака. И мене Диндарче ми беше многу сладок. Особено кога ќе се насмееше.
Doagaat ubavite epizodi..sega ke ima ubavi spletki..aii ovaa Shakika kako me nervira,pa i so onie vezdi golemi liceto ne i se gleda ubavo..sto znam koga izleze prvat bese mnogu ubava..
Го сменила бебето. Јас ја гледав прееска епизодата, ја дадоа сестрата како им ги мени имињата на бебињата.
Кажи, нели....Мене секако ми е убав....ама најмногу ми се допаѓаше кога ќе застанеше сериозно и замислено, највеќе му доаѓаа до израз цртите, совршено лице има.....И одлично глуми....И специфична улога имаше, малце као необрусен го прикажуваа ликот што го играше, си пцуеше , ама ич не ми сметаше ни тоа....Crush имам на типов ви реков да не ме провоцирате