Се породи Јилдиз? И дали Шахика напраи некоја дубара за да искочи дека Халил не е татко на бебето? Моите не ми дадоа да гледам многу им гракале па ќе си пуштам сабајле ама стварно ме интересира кажувајте
Да. Првиот пат лажни болки демек ја "фатија" ама после се породи. И Шахика ја потплати медицинската сестра за да им ги замени имињата на бебињата за да не испадне дека детето е од Халит.
Ќе и успее ама на крај Јилдиз ќе си го врати нејзиното бебе. Нели се заменети и сега и бебето на Јилдиз е во рацете на други родители и изгледа и тие некако ќе дознаат дека тоа не е нивното дете и потоа изгледа ќе се најдат и ќе си го вратат нивното бебе, а и Јилдиз нејзиното.
Јас мислам дека Шахика сонува, ова е 100% нејзин кошмар. Ајде Шахика да е у затвор, ама што бара и Ендер таму и плус таа третата што ќе ја покажат без лик на крај што ќе влезе. Нема логика, Ендер не е убиец. Ај Ендер да кажеме Шахика ја наместила па ја фатиле и Шахика ама уште една? Три? Нема шанса. Сигурно совеста не и е мирна и знае дека кога тогаш ќе ја стигне кармата и сонува како сите и се одмаздуваат. Барем ја така мислам. Плус ја следам Ендер на инста, имаше сториња ставано од снимањето, дотерани беа со Јилдиз и тоа неколку пати.
Не живее во куќата ама Халид уште не верува дека Шахика го труела Ерим и дека она е крива за бебињата што беа заменети и сите работи што Шахика ги направи и допрва ќе ги направи он не верува дека она е крива. Она му кажа само дека Надир ја најмил да работи за него и единствената цел била да го заведе и да го оддалечи од фирмата, дека планот бил поврзан само со фирмата, а тоа што се дешаваше во вилата дека немала никаква врска со тоа. И глупиов поверува.
Мене стварно не ми е јасно зошто сите други серии имаат предност пред забрането јаболко со терминивеее.. дај нека ја пуштат во нормален термин аман
Јас не разбрав, Зејнепче умре или се пресели во Америка ,сестра и се порага,да се јавеше -писмо да и пратеше