Многу се нервирам ама тоа е и поента уствари во серииве глупости и сплетки да се дешаваат едвај чекам Шахика да плати за се
А, зошто Каја ја толку сака Јилдиз многу и помага цело време? Се познаваат ли одамна? Скоро почнав со серијата затоа не сум многу во тек?
Ќе си го врати на крај нејзиното бебе. Па Каја онака као уште од почетокот и помогна, и сега повторно, онака чисто од човечност.
Па како се запознаа не памтам баш, ама тогаш кога таткото на Јилдиз го прободе Ерим со нож, тогаш сите и се нафрлија на Јилдиз и на мајка и, и Каја тогаш им помогна, ги однесе на кафе да зборуваат а вечерта ја однесе и мајка и на Јилдиз на автобуска, мислам така беше. А вистината со бебето нема многу да завлечат мислам, ќе се открие наскоро.
Ви реков јас порано дека Каја и се пушташе на Јилдиз, вие велевте не, Ендер ја сакал, а како сега по Лејла трчаше ако му е толку до Ендер?
Мислам намерно за да и врати на Лејла така напраи. Џабе, не може да ја преболи Ендер. Никад не се ни оженил ради неа. Па ќе се заедно со Ендер, привремено е со Лејла.
и Каја глуми добра вила, го направија ептен глупав, еминентен професор таму по римско право ја поздравува по нејзиното вистинско име, овој воопшто не се посомнева, па уште го прави мутав. Ја остави пред факултет па ја начека на постојка... Туку, кој беше човекот кој ја бркаше вчера кога беа на забава?
Погодив дека е женкар и гледа да се доцапа до некоја макар била во очајна ситуација. А за него и за Ендер не ми е гајле, баш ми се досаден некој пар од пред 30 години
Тоа е ужасна клевета на Јилдиз што и се случува, ама ко ќе ми текни дека се омажи за старец само зашто е богат елитист, и дека безброј непотребни сплетки напрај само да биде во чекор со таа Ендер, и кое и е семејство - нека се посекира, секако нема да трае долго.
Јас најмногу се смеам од Ајселчето ко потресена е цело време, нагоре надолу..... Јилдиз ќе свати изгледа дека бебето воопшто не е нејзино, може па Каја ќе ја советува ама Ендер ќе и помогне да го најде.. Шахика значи... не мом појче Шахика Јигит и Лејла се контрабанда
Еве ги Ендерчето и Шахика битно дотерани и за во затвор а улета уште некој во ќелијата, ама не дадоа кој.. може Јилдиз да е оти Шахика се исплаши многу.