Мислам ќе му кажат и Ендер и Јилдиз и сите дека тоа е масло на Шахика ама он нема да верува.. Кажа само дека ќе ја тужел болницата
Ovoj stvarno bil bez pamet Dobro sigurno odovlekuvaat..ako dozna de Halid..taka ke zavrsi brzo serijava..ama stvarno biznismen vodi ogromna firma..ama ic ne e otrakan da recam
А кај била таа, во Америка кај брат и? Гледав сцени, со Шахика кафе ќе пијат. Шахика и пружи рака, оваа нејќеше да ја отпоздрави, ама Шахика ја убеди да одат да се напијат. Не знам шо разговараа, на мјут ми беше.
Само не ми е јасно, шо им е филмот на Канал 5? Вчера почна во 23, денес во 22:30 веќе беше почната... ваљда треба од 22 пред тв да дремам... Зошто немаат фиксен термин?
Gledam preku den pisuva zabraneto jabolko po 22h..stvarno da dremis e..jas gledam na tell..i pustam kanal 5 od 22..i taka sakam nejkam ja gledam predhodnata serija
На тв ја најавуваат во 22, на фб во 22:30. Реален тајминг по 22:30 е веројатно. Сериозно, треба да си имаат и фиксен тајминг. Пред некој ден пола епизода ја пропуштив оти уклучив во 23, а тоа во 23:20 заврши.
Не паметам досега да имало лик како Ендер во било која серија. Перфекција во секој поглед. Ж Е Н И Ш Т Е !! Баш ми е мило што полека почнаа да се исправаат работите што ги направи Шахика, само ќе треба да плати за се што направи.
Мислам дека оние политичките реметат тајминг, Само Вистина или Само Интервју како беа. Тие колку што знам не се со фиксен "од- до" туку само "од-". Само Вистина сигурно е вака, за другото не сум баш сигурен.
Омилена ми е од старт. А оваа сезона и со промениве психички шо и се десија уште повеќе ја засакав. Ептен сакам кога ќе пораснам да сум ко неа, мислам еднаш и пишав веќе во темава. Ладнокрвно изгледа ама зад неа се крие сепак чувствителна жена. За стилот и изгледот па да не зборам, најдобро облечена у цела серија е. Другиве џабе се помлади, не можат со Ендерче. Ко појава зрачи.
Јас ја загледав и онаа Една е мајка па се фиксирам пред телевизор и кога ќе заврши си продужувам со јаболково па не ми е сега проблем терминот арно само што ја стаија тажна жена на крај
тоа значи дека нема да се разведат и дека нема да се ожени со шахика ?!?.. и болницата филмски ќе дозволи да падне на тужба заради поткуп на шахика. Абе авал да им е на сценариото. на почеток воопшто не ми се допаѓаше ендер. Испаѓа дека хејтам. Таа цело време си е истата ама повеќе ми се допаѓа сега кога се бори за правдината за исправка на туѓи интриги одколку на почеток кога се трудеше да расипе.